Всім привіт! У мене проблеми з 5-ст КПП (від Jetta 1986р.1,6л. карб.) Не вимикається задня передача, пробував примусово перемкнути, одразу включається перехній хід! Нейтралки нема. Потрібна консультація.
Потрібен ремонт куліси. Швидше за все злетіла втулка, котра відповідає за відтягування штоку перемикача передач. Та, котра відповідає за няпрямок ручки донизу.
Ні з кулісою все гаразд. Я пробував перемикати передачі безпосередньо за шток який виходить з корпусу коробки.
виглядає так що тре знімати і дивитись в середину. причин може бути багато. Так ззовні нічого більше не зробиш.
ну якщо за шток все вмикаэться тоді точно куліса З.І. якби куліса була справна то задню з під капота тобі не дав би увімкнути обмежувач на ручці КПП
Власне в мене передача заднього ходу не вимикається взагалі, а кулісу я відєднав щоб перевірити чи вона не клинить. При нажимі на шток "монтіровкою" з велики зусиллям, зміг перемкнути в положення 2-передачі.
Якщо немає нейтральної то однозначно потрібно розбирати коробку. В мене стояла 5ти ст.кпп то в неї заклинило 5ту передачу(в двір заїхав, а з ранку вже неперемикалась), можливо в тебе та сама проблема тому тільки вскритіє покаже.
Хлопаки хто може дати інфу на кп 5-ти ступку номер 4Т04087,така стоЇть у мене Джетта 2 1.6 бензин.Взагалі цікавить що то за кп (добра - погана).Дякую.