Мідне кільце під рулем

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Nick Wolf, 10 тра 2010.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Є потреба переставити залишки мідного кільця під рулем. До речі, для чого він? Сигнал працює, а залишків цього кільця вже майже немає (на мою думку). Хто порадить де придбати і де вставити чи залишити все як є?

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Наскільки я зрозумів мова йде про кільце яке на звороті керма, для сигнала. Я колись ще на тавріїї (коли ставив опельовський руль) переробляв, чи відновлював(вже не пам"ятаю причини) то робив їз звичайної металевої закаточної кришки, одягнувши прямо на рідну. Працює посей день.

• Подобається Подобається x 1
  3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Та вроді це. Ну в мене відчуття, що там його вже майже немає, бо сигналить якось переривчасто деколи. Руль я бачив ставлять спеціальним ключем з показником сили, тому щось не дуже хочеться самому лізти. Пошукаю в магазинах цю штуку і тоді вже буду думати як переставити. В мене мабуть стояло від закаточної кришки і то давно, бо вже все пооблітало. І то гіршого немає, бо як тут писали колеги сигналиш коли руль повертаєш як ідіот :) Добре, що вже не сипеться і не сигналю нікому кому не треба :)

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Як правило воно відмовить тоді, коли конче необхідно буде подати звуковий сигнал, і будеш кермом "ловити" те місце де сигналить(є контакт). Незатягуй! А на рахунок ключа то в мене головка і вороток сантиметрів 10, то навіть якби я мав колосальні сили яб таким воротком зроду неперетягнув би гайку.

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Раз ніхто не хоче подарувати поломаний руль з цілим мідним кільцем під низом, то готовий купити. Може в кого є якийсь вбитий руль чи зовсім непотрібний... Хоча... Мені саме це кільце потрібно до руля В3. Вже практично зовсім перестав сигналити :sad:

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Завтра відпишу,потрібно взнати.Дай свій ном.тел в пп.

7. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    я свій руль вже"разів 100"закручував звичайним воротком і все гуд!! тільки запамятай положення руля коли буш знімати ,щоб постаити так само як він стояв

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Це для мене вища математика, якщо чесно. Я і двірник не можу запам'ятати в якому положенні знімаю, а ти кажеш за руль :) Двірник кожного разу то вище на міліметр то нижче. Ну спробую якось, але треба мати то кільце для початку.

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Є кільце,коли забереш?

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Викруткою ставиш мытку на рулю і на рульовій колонці. Повір - буде раз і на все життя. Ще не раз доведеться руль знімати а та око дуже важко його назад поставити. Постійно косить то в одну то в іншу сторону

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Кільце переставив, все працює як має бути. Всім дякую за допомогу і +1.

12. Aleksandr16

Aleksandr16 Початківець

Jetta II 1987 г.в.GL 1.6 RF
    Хлопці, допоможіть вирішити проблему, симптоми як у Nick Wolf, але тільки кільце у мене ціле, контакт перевірив (вусик на перемикачі поворотів) а сигнал то э, то немає, в якомусь положенні покручу кермо, є, а коли прямо, немає

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хто може точно сказати, який розмір головки ключа потрібно, щоб зняти руль, Пасат В3, якщо це має значення. І друге питання - хто може позичити такий ключ буквально на 15 хвилин, щоб руль трошки перемістити?

14. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    Така ж проблема !! Кільце ціле, контакт також цілий, а щоб посигналити треба добре гупнути по керму...

ХЕЛП !!!!!!!!!!!!

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    В мене походу стоїть руль від Пасата - і є ключ до нього - можу позичити. Точно не памятаю - здається не то 21 не то 24. Знаходжуся на Сихові. Тел. о97-92І-Ч6-78

Останнє редагування: 8 гру 2011
  16. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    розбери кемо і почисть контакти , також підігни пелюстку ( та ,що тре по кільці)

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Привіт можу позичити ключ і помогти порадою як зняти руль. я на вул. єфремова. пиши в пп чуть шо

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)