Є потреба переставити залишки мідного кільця під рулем. До речі, для чого він? Сигнал працює, а залишків цього кільця вже майже немає (на мою думку). Хто порадить де придбати і де вставити чи залишити все як є?
Наскільки я зрозумів мова йде про кільце яке на звороті керма, для сигнала. Я колись ще на тавріїї (коли ставив опельовський руль) переробляв, чи відновлював(вже не пам"ятаю причини) то робив їз звичайної металевої закаточної кришки, одягнувши прямо на рідну. Працює посей день.
Та вроді це. Ну в мене відчуття, що там його вже майже немає, бо сигналить якось переривчасто деколи. Руль я бачив ставлять спеціальним ключем з показником сили, тому щось не дуже хочеться самому лізти. Пошукаю в магазинах цю штуку і тоді вже буду думати як переставити. В мене мабуть стояло від закаточної кришки і то давно, бо вже все пооблітало. І то гіршого немає, бо як тут писали колеги сигналиш коли руль повертаєш як ідіот Добре, що вже не сипеться і не сигналю нікому кому не треба
Як правило воно відмовить тоді, коли конче необхідно буде подати звуковий сигнал, і будеш кермом "ловити" те місце де сигналить(є контакт). Незатягуй! А на рахунок ключа то в мене головка і вороток сантиметрів 10, то навіть якби я мав колосальні сили яб таким воротком зроду неперетягнув би гайку.
Раз ніхто не хоче подарувати поломаний руль з цілим мідним кільцем під низом, то готовий купити. Може в кого є якийсь вбитий руль чи зовсім непотрібний... Хоча... Мені саме це кільце потрібно до руля В3. Вже практично зовсім перестав сигналити
я свій руль вже"разів 100"закручував звичайним воротком і все гуд!! тільки запамятай положення руля коли буш знімати ,щоб постаити так само як він стояв
Це для мене вища математика, якщо чесно. Я і двірник не можу запам'ятати в якому положенні знімаю, а ти кажеш за руль Двірник кожного разу то вище на міліметр то нижче. Ну спробую якось, але треба мати то кільце для початку.
Викруткою ставиш мытку на рулю і на рульовій колонці. Повір - буде раз і на все життя. Ще не раз доведеться руль знімати а та око дуже важко його назад поставити. Постійно косить то в одну то в іншу сторону
Хлопці, допоможіть вирішити проблему, симптоми як у Nick Wolf, але тільки кільце у мене ціле, контакт перевірив (вусик на перемикачі поворотів) а сигнал то э, то немає, в якомусь положенні покручу кермо, є, а коли прямо, немає
Хто може точно сказати, який розмір головки ключа потрібно, щоб зняти руль, Пасат В3, якщо це має значення. І друге питання - хто може позичити такий ключ буквально на 15 хвилин, щоб руль трошки перемістити?
Така ж проблема !! Кільце ціле, контакт також цілий, а щоб посигналити треба добре гупнути по керму... ХЕЛП !!!!!!!!!!!!
В мене походу стоїть руль від Пасата - і є ключ до нього - можу позичити. Точно не памятаю - здається не то 21 не то 24. Знаходжуся на Сихові. Тел. о97-92І-Ч6-78