Мигає лампочка масла...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mrgreenas, 14 жов 2010.

1. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    Коли включаєш запалювання всі лампочки гаснуть крім масла, мигає 4-5раз потім гасне(мигає жовтим) Т4 2.5TDI

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Лампочка масла на скільки я знаю завжди з запізненням гасне, а жовтим мабудь у тебе мигає лампа свічок накалу, яка теж з початку зниження температури гасне через декілька секунд(3-6). Я так зрозумів? Чи ні?

3. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    Лампочка накалу свічок мигає і потім зразу гасне, а от масла мигає 4-5раз потім гасне(мигає жовтим). Пару раз було так що загорялась зразу з усіма решта лампочками червоним і зразу гасла як і всі решта...

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене таке після заміни фільтра.
    Раніше (при старому фільтрі) гасла одразу, тепер же може пару раз мигнути і погаснути, майстер казав що то залежить все від конструкції фільтра, і є нормою, а проблема тоді коли лампочка дуже довго моргає, а 2-3 секунди (в моєму випадку) то все добре.

5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Если ето для тебя является проблемой (мне кажется что это проблемма с самой лампочкой ) можно разобрать и посмотреть ,или заеть к електрику !если нет то и пускай себе маргает тем цветом каким ему захочется!!! :)

6. kym

kym Аксакал

a 100
    То не від конструкції фільтра залежить а фільтр бракований або не підходить під твій двигун. Клапан у фільтрі не тримає масло. І лампочка моргає поки насос не закачає масло у фільтр. Тобто тих дві три секунди колінвал поршня і розпредвал крутяться без масла. а тепер порахуй скільки разів в день ти заводиш машину помнож на 365 днів і будеш мати час скільки без масла працював двигун.

Останнє редагування: 15 жов 2010
  7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    ого!
    Є підозра що могли поставити не той фільтр, хоча підбирали по каталогу (FRAM), а може дійсно антидринажний клапан у фільрі несправний.

Так от потрібно підібрати фільтр для мого мотору (ADZ 1.8I),чому такий мотор? - не знаю :sad: хоча по таблицях бачив що пасати 96 року не випускалися з таким, видно вже міняв попередній власник). Яка марка попереднього фільтра не памятаю :sad:
    Мо хто порадить? чи мо який ресурс інетівський дасть для підбору?

8. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Бери фірми MAHLE-KNECHT OC47

9. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    До чого тут конструкція фільтра??? коли машина ще навіть не заведена....а "розходніки" всі в нормі!!!

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну то дивись електрику.

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    не заведена а мигає? - дивись пост вище.
    але інші лампочки повинні гаснути коли вже заведена,ане коли запалення включив ;)

12. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    Сідаю в машину включаю запалення щиток приборів світиться як новорічна ялинка! Чекаю пару сек шоб погасла лампочка свічки накалу(інакше небажано заводити) -погасла разом з всіма іншими лампочками КРІМ МАСЛА та ше разів 4-5 мигне тоді гасне і включаю двигун!!! Якого ж Х вона мене наламує?

13. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    В мене літом було, коли двигун гарячий, після скидання на нетралку, і коли обороти падали до 800 об то могла загарятись лампочка могла миригкотіти. Зара таке не помічаю, мабюдь із за того що на великі відстані не їжджу а отже двигун особо не нагрівається.

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    В людини проблема. І потрібна порада, особливо тих, хто кумекає в електриці (щоб знати як приборна панель має реагувати на ввімкнення запалення), і тих, хто розуміється на турбодизелях( що б сказати чим таке моргання може зашкодити двигуну).
    А тут кожен свої аналогічні проблеми розказати хоче (в тому чслі і я - каюсь).

До автора: а в нстукції що напиано про цей індикатор?

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну по перше автор досить двозначно описав свою ситуацію і через те кожен зрозумів по свому. всякі моргання лямпочок на панелі щось означає. Автору потрібно було взяти інструкцію по експлуатації прочитати .... і задати тут конкретне питання.. тоді і відповідь була б більш конкретна. Все знати неможливо... занадто багато є всяких варіантів. Але часто є ситуація що людині лінь читати і вивчати ситуацію от вона ї задає в неті питання думаючи що хтось за неї прочитає інструкцію. Але так не буває. На типові ситуації і відповідь типова, але кожна поломка індивідуальна.

16. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    А хтось хоть раз бачив ту інструкцію:haha:)))

17. mrgreenas

mrgreenas Новачок

VW T4 2.5 TDI
    Згідний з БАССом!!!!

18. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    А шо тепер до машин інструкцій не прикладують ??????
    Завтра гляну .

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Я інструкцію до свого авта в інтернеті тиждень шукав - знайшов на російській мові. Крім того, ще знайшов книги по ремонту, знову ж таки російською. То ж може варто все ж таки пошукати, прочитати, і потім повернутися до форуму?

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Прикладають - німецькою :sad: що в моєму випадку те ж саме що і китайською :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)