Мигає світло на Г2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем andrew911, 10 лис 2008.

1. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990
    Пікажіть будьласка, надавно поміняв акумулятор, шоколадку, все буцім ок. Але останній місяць часу замітив, що почало миготіти світло (бижнє, дальне, в салоні тобто всьо). Спочатку після 5-10 км миготіння пропадало,а зараз постійно.
    Мже в когось, щось було подібне, наперед дуже дякую!!!!!

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Може десь маса погана??

3. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Почисти массу на акумі.

4. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Перевір генератор,шоколадку,провода від генератора,а там побач...

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Він ж казав шо шоколадка міняна...

6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    щітки на гені + ремінь гени + знос нерівномірний ротора.

Останнє редагування: 11 лис 2008
  7. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Ось з чим пов"язаний мій пост,а невідомо скільки може прослужити та чи інша деталь,тим більше електроніка.Я ж не стверджую,що то саме воно,але перевірити варто.

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    В мене теж стало блимати, кнопка зламалась ( захрустіла).

9. andrew911

andrew911 Початківець

Незнаю, всі контакти зачищав літом, треба буде їхати до майстра, але весь прікол в тому, що зарядка немигає, (вона мигала до того як я зачищав контакти

10. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я поставив собі якийсь "дачік" що вирівнює напругу з генератора до батареї, і тепер все в нормі! Якщо цікаво гляну детальніше.

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    а якшо генератор дає нормальну зарядку то з тим всім все в нормі???

детальніше будь-ласка... бо в мене аж приборка мигає :D

12. andrew911

andrew911 Початківець

Приборка мигає, в такт зі всім світлом, шо за датчік?????
    Я Купив нову шоколадку, ще непоставив, може шось зміниться!!!
    На шоколадці пише HELLA( коробочка,знаки якості, інструкція на європейських мовах), ціна 130 грн, а прийшов додому, придивився, там під значком ХЕЛЛА шось чорним маркером замазано.
    Я потер,напис як зазвичай приємно здивувам Made in China :diablo:

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    такого неможе бути.

14. andrew911

andrew911 Початківець

Вчора поміняв шоколадку, все ок, хоть і китайська

15. transboy

transboy Новачок

VW Golf -2 1.6-88,2E2
    Цікавий випадок,може контакт на запобіжнику?

16. Victorlas

Victorlas Місцевий

Вибачаюсь да довгу відповідь. Раніше коли стояв старий генератор він давав погану зарядку, вольти стрибали. Тоді поставив "блочок" чо вирівнює напругу, яка поступає з ген. до батареї, і напруга дорівнювала здається 14 вольтам. Потім генератор остаточно накрився, поставив б.у "Бош" і все стало нормально без цього випрямітеля напруги. Скільки зазвичай ходять щиткі? І що таке шоколадка?

17. Victorlas

Victorlas Місцевий

В мене теж зараз все блима. Грішу на кнопку на ближне світло, можливо не вона, та почну з неї. Причини вагомі.

18. andrew911

andrew911 Початківець

Шоколадка- це в простонароді, по правельному регулятор напруги, кажеш на базарі що тобі до БОША (є відмінності), зверху на генераторі відкручюєш 2 болта, потихеньку виймеш шоколадку, в середині від генератора до шоколадки приєднаний гонтакт, акуратно поміняй все місьцями, і має бути ок. Можеш заодно всі контакти позачищати. І акумулятор перевір може він щикнув)))))))))

19. Victorlas

Victorlas Місцевий

Тобто шоколадка, та фігня куди шітки вставлені?

20. 307

307 Початківець

VW Jetta TX 1,6 _ 84
    Ремонт генератора VALEO при "помаргивании" приборов Это типичный глюк генератора VALEO. На холостых оборотах фары и все лампы подсветки начинают периодически "помаргивать" - яркость то увеличивается, то уменьшается. С частотой примерно 1Гц. Проблема в таблетке генератора.
    Решение: Отсоединяем минусовой провод от АКБ. Снимаем эту самую таблетку, не забыв аккуратно отсоединить идущий к ней проводок, попутно проверяем состояние щёток (если подлезть отвёрткой к крепящим её болтам не удаётся, можно снять генератор с машины). С внутренней стороны таблетки видим нечто изолирующее, залитое почти по всей поверхности. Отверткой отковыриваем эту изоляцию (с трёх сторон от щёток) и находим под ней три торчашие штырька. Очищаем место вокруг них. Теперь надо мощным паяльником как следует пропаять вокруг каждого из этих штырьков, можно ещё добавить немного припоя.
    Ремонт закончен. Обратно изоляцию можно не восстанавливать. Устанавливаем таблетку на место, не забыв подсоединить проводок. Подключаем минусовой провод в АКБ. Переводим остановившиеся часы и заново настраиваем магнитолу. Заводим двигатель, и убеждаемся, что помаргивание не наблюдается. Как альтернативный метод устранения данной несправности, можно просто купить новую таблетку
    -----------
    взято здесь:
    http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq13#13.1.12

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)