Всім привіт! Хочу похвалитися своїм витвором річної роботи. Мото був подарований РоманоПроді і перероблений. Бак від старшого мото, змінений виліт вилки, 9-й редуктор, сідушки і підголовники(шкіра) від Вольво S80, заднє колесо(докатка) від Міцубісі Галант, глушники-нержавійка. Вже тиждень як виїхав, рулиться супер. Заднє колесо R15, дурі має аж забагато! Такий мотоцикл був: Такий він став:
соррі, шо питаюсь, але як діла з документами на текий перероблений байк? чи катаєшся без доків? ПиСи. молодець, мотик супер
ROS, тут неув'язочка виходить - пише мені RomanoProddi і каже що то його мотоцикл, хоче мабуть його назад забрати, причому, судячи з мінуса мені, в нього наміри серйозні, каже, що радше в ріку викине твою роботу ніж продасть... Як на мене, то по-мудацьки.
Я з таким ще нестикався, поки їзджу тільки по району, немаю довіреності, техогляду і цивілки, колір по доках-зелений. Дайці тріпати небудуть, головне щоб цифри в доках співпадали! Про продаж нема мови! З РоманоПроді була угода - подарок не продається!!!
Якщо це подарок тобі, то чому він мені пише якусь маячню від імені власника? За таке можна і отримати, натякни йому при нагоді, якщо побачиш... P.S. Вибач за офтоп, просто емоції бурлять.
Вже все що відкручувалось від вібрацій доведено до ладу. Чекаю на довіреність і буду пробувати робити техогляд. Порадьте: 1. мото на рівненьській реєстрації - техогляд пройду у Львові? 2. обов'зково ставити на тимчасовий облік(жовтий талон)? 3. цивілка обов'язкова? Ще дві фотки з іншого ракурса. Замінив карбюратори, рідні в топку, двигун заспівав і пропав чорний дим!
1. ТО проходиш в будь-якому ДАІ (ще раз наводжу приклад - службова машина зареєстрована в Сімферополі, ТО цього року знову буду проходити в Коломиї). 2. Тимчасовий облік - ОБОВЯЗКОВО!!! 3. ОБОВЯЗКОВО!!!
Я небуду знімати з обліку. Реєстрація залишається Рівненська, а їздити буду по Львові(жовтий талон), на час дії довіреності.
Первым делом , выкинь вилку стандартную и аморты , поставь дисковые тормоза ( хотя бы на перед ) , сист зажигания замени на безконтактную с датчиком холла , выкинь эту резину пока не убился ))) , замени карбы на Микуни ( 2шт иж ПС 350 ) .
Вилка "кавасакі" з колесом і гальмами в дорозі з Одеси, задні аморти під питанням, система запалення вже стоїть безконтактна, мікуні в мене колись стояв на ПС-проблема знайти два. Експериментую на один карб від ЗАЗ, час покаже. ГОЛОВНЕ, ЩО СКЛАВ І ВІН НАХОДУ! Тепер зроблю доки і ... Тюнінг неможливо закінчити, його можна призупинити
Тимчасовий необов"язково, а от ТО прийдеться проходити по місцю реєстрації транспортного засобу(маючи тимчасовий - в себе вдома).
Я ездил на Днепре с 2мя микуни , прет шо дурной расход на 2л меньше чем на стандарте. идете правильным путем товарищ ( надо было еще двиг с кавы прикупить ))))