Вчора прибув на подвіря "трайк-проект" - вантажний мотоцикл Днепр-300. За вечір зняв кузов, вітровик і щитки на ноги, короче лишнє. Приставив задній диван від Гольфа і свої старі катки(205/50Р15 Тойо), нічого так виглядає. Прикинув де буде працювати болгарка, тра вкорочувати задню частину трайка і підрізати боковини. Роботи трохи є, але все вкупі, тільки підшаманити.:dance: Скоро буду в пошуках заднього шкіряного дивана, неуявляю від чого, тра прикидувати по ширині. Фото через дві години.
Таким він приїхав до мене Шось таке має бути, але трохи інше, не як у всіх! Фото моєї вчорашньої роботи на мобілці, яку мають зараз принести, забув вдома!
... це вопше вийде ..ідеальний мотик ...в нас точно ніхто такого небуде мати .... а що за марка того що на першій фотці ...ніколи такого незустрічав)
А як з реєстрацією в МРЕО такого чуда? Бо 2 колісні доведені то одне, а тут? І документи на нього як? Дозвіл на переобладнання? Чи просто для душі, без доків, інколи кататись плануєш?
По доках це Днепр-300, дуже обмежена кількість, ексклюзив. Він на львівській реєстрації. Проблем з вантажного на пасажира немає. На ньому від ДАЙ не втечеш!
Зробив порядок з карданом: Зробили проставки ЗАЗ-БМВ і поставив колеса 205/50Р15: Також прикупив шкіряні штани:
Потрошки выдновлюю роботи з трайком. Нажилися диски(стояли на Форд Сієра) J7 R16. Сьогодні будуть готові проставки. Добив до робочого стану гальмівну систему. В стадії завершення тюнінг-двигун Дніпра.
Ростик,може краще від якоїсь япономатері двигун знайти?)))А почати Юру штурмувати шоб приспособив то все)))