Міні мийка для автомобілів

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем scrap, 22 вер 2009.

1. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Цікавить, чи хтось користується, якщо користується - то якими, на що звертати увагу при виборі, а також ціни

2. Siko

Siko Active Member

1
    В мене Кархер 5.55 ювілейний.
    Різниця в ціні здебільшого зумовлена матеріалом, з якого зроблений насос високого тиску. Наприклад в усіх каохерах 2, 3 серії (2.01, 2.08, 3.16, 3.91) він зроблений з полімеру (читай пластику).
    А тепер питання - Скілки може витримати пластик в терті при тиску 100-140 бар? Іменно - Недовго. + Всі патрубки і згони там пластикові і, відповідно, недовговічні.
    В мене все зроблено з металу і сам насос - алюмінієвий. До того ж тиск - 140 бар.
    Продуктивність - 460 л/год. Дві насадки (одна з кулькою для грязі, інша з форсункою високого тиску(тож якась модніша ніж в інших). Брав такий бо дві машини в хаті і хоча б раз на тиждень кожна має "прийняти ванну". Ще в даній моделі (5.55) є штатний бачок для хімії і 5 літрів шампуню в подарунк йде (до іменно Ювілейного) і великі колеса. Набагато легше його перевозити.
    Всі ті примочки про температуру води мені ні до чого, бо й так мию холодною.
    Коштує така радість на Епіцентрі 2488 грн.
    Ціна себе виправдовує. Брав в сусіда попробувати того малюка (2,08) так то небо і земля. Тута один раз пройшовся і машина чмстенька, а там тре мінімум три рази поливати. + струя в маленькому близько 15 см в ширину а в мене - до 50см.
    З інших фірм не знаю, але порада - шукати з металевими насосами - Вони довговічніші.
    Для покупки мойки тобі треба буде:
    1. Саму мойку (вибір за тобою);
    2. Фільт тонкої очистки Кархер(різьба уіверсальна, піде на любу фірму), бо вода в нас сам заєш яка і забє форсунку - 134 грн на Епіцентрі;
    3. муфта аквастоп - Перехідник з шлангу на Фільтр (накручуєш на шланг і носиш по подвірю. Вода не тече поки не підєднаєш до мийки. Дуже зручно) - ціна від 8 грн за український до 29 за італійський;
    4. Шланг від крану до мийки (найкраще 5/8, але можуть бути варіанти). Ціна близько 3грн за метр;
    5. Шампунь. Найкраще брати Кархер. 5 літрів за 169 грн. Концентрат розбавляєш водою в пропорції 1 до 3 (за інструкцією). Я розбавляю 1 до 5 і від того якість не страждає. Обприскуєш СУХУ машину, куриш 2 хв, зливаєш добренько то всьо дєло мийкою і воаля - ВОна аж сяє. При тому піни на подвірю нема, а суміш в розведеному виді не є шкідливою для довкілля(шкідливість на рівні мила для рук);
    6. Пульверизатор садовий на 1, 1-5 літра з насосом (так зручніше) - ціна близько 30 грн;
    7. Тряпочку з замші для витирання авто насухо. Штучна замша (43см*43см) - 20-35 грн, натуральна (той же розмір) 40-70грн. Я взя натуральну - Вона мякіша.
    8. Віск на мокру машину. Мона взяти на Епіцентрі (20 грн за 750 мл), а можна підїхати на мийку і купити також концентрат за 30 грн літра (треба буде ще один пульверизатор). Розводиш водою в пропорції 1 до 10 і обпшикуєш авто після мийки. Вода сама стікає. Поправляєш лише там, де згини, стьоки і ямки в кузові. Я особисто такого не використовую хоча думаю собі прикупити.
    До речі, шампунь для безконтактної мийки тоже мона купити на мийці авто. Вийде троха дешевше, але мінус в тому що можуть продати троха розведений водою концентрат.
    Я задоволений на всі сто. Мийка довше 15 хв не триває.

• Подобається Подобається x 1
  3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    І в мене такий. Купляв на Епіцентрі по акції за 2650грн. Скарги - відсутні. Хороші ціни на апарати, комплектуючі і хімію на вул.Зеленій (маг.кархер)

4. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    І в мене такий правда побував вже разів 5 по гарантії через попадання піску в воду=(

5. Siko

Siko Active Member

1
    купи той фільтр. Не економ на нервах. Він (фільтр) розборний і миється зубною щіткою. Поставиш і відразу побачиш шо в тій воді є. Вірніше чого там тілько нема...:)

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Купила дружина років чотири тому за 300грн кьорхер в Епіцентрі. працює на відмінно.
    Навіщо платити більше....

7. genturis

genturis Новачок

Daewoo Sens
    Хорошая штука но очень хрупкая. Своих денег не стоит. Мойте руками, не ленитесь :)
    -------------------------------
    пластиковые окна Москва

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    як мама каже - копійка гривню береже:D:D:D:D:D

9. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    руками мити - то не є добре))), мав копію "Керхер" за 1200грн, потім плюнув і купив оригінал за 2900грн. Різниця велика і в даному випадку дійсно вартує переплатити

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я собі Кархера сам зробив. ось так. але руками всерівно мию. маю спеціальні тряпочки. бо ту хімію лити не хочеться на свою ВВдівчинку.

11. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Яким чином?

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    всі побробиці описувати не буду.
    труба оцинкова діаметром 120 - заварена і виведені фланці для впуску - випуску води. перед тим стоїть насос, з вимикачем коли набирає певний тиск і вмикається, коли останній падає. далі шланг, що під*єднує до води і наконечник (валявся на мойці, за бутилку забрав) від кархера.
    Просто це все валялось в мене в гаражі, не пропадати добру.

пі.сі. цього літа ним не користувався, майже, бо маю скважину з якої випирає глубиний насос на поверхню 8-10 атм тиску води. цього мені достатньо.

13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    народ таке питання а чи є якісь апарати які би не потребували постійної подачі води? ну типу вийшов з двома відрами води збив пилюку і довольний.
    Просто живу на 4-ому поверсі і подачу води фіг організуєш ну 220В з горем пополам ще шось придумаю а от з водою важко.

14. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Я цікавився у епіцентрі, то консультант казав, що найпростіші моделі можуть брати воду з відра/бочки, чільки щоб вони були на різних рівнях (вода вище, прилад нище)

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
  16. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Задумка проста треба погружний насос який можна заживити від 12 вольт а там далі все діло техніки шланги купуєш два відра води і вперед мити машину правда безконтактно не вийде тре буде щіткою попрацювати але для мене то вихід.

коротше тепер в пошуках підходящого погружного електромотора\помпи може хтось знає де таке купити ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)