Міняю Сірку звук (тільки колонки, магнітофон є). Хто кого порекомендує? Які цінові пропозиції?

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем CheFISH, 13 лип 2010.

1. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    На борту стоїть Піонерний магнітофон

На день народження мені подарували трохи грошових одиниць саме на те, щоб поміняти колонки в машині :yahoo:

Бюджет бюджетний, але за 600 грн. хотілось би поміняти задні колонки (нема вимог по формі і величині), передні в двері (мають вміститись в простір 10-висота Х 15-ширина Х 4-глубина). звук має бути непоганий, але без ви-бобонів... ну і проводки і підключення теж сюди ж...

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Для кожного автолюбітєля звук інший - хтось любить високі частоти, хтось "баси" і т.д. Як на мене, я би порекомендував тобі звернутись до спеціалістів. Особисто я так і робив.
    "Аудіогрім" на "Галицькому Перехресті", "Радіо-ринку" та міні-ринку на Промисловій. Повністю всю "музику" робив в них, задоволений як слон
    Власник Ігор ще зробить досить хорошу знижку:D

3. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    саме такого типу консультації мене і цікавлять :music:
    а можна телефончик?

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    власник Ігор 0679366507, з ним можна безпосередньо говорити за знижки
    його мастер Любчик 0677624708, з ним якраз і варто поговорити, ЩО саме можна за такий бюджет взяти

• Подобається Подобається x 1
  5. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    067 936 38 03 Володя (Драгстер), він співпрацює з "Аудіогрім" - робить ДЕШЕВО і ЯКІСНО, я задоволений.

• Подобається Подобається x 1
  6. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    0970118811 Тарас, також на Галицькому Перехресті, досить дешево, ціна - якість відповідно. Порекомендує те що треба.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    бюджет бюджетний...а масло масляне...))))))))))))
    На лівандовці є Роман, який теж має Сірка і займається встановленням музики в авто прфесійно. Десь тиждень два тому він монтував в себе. Він бере уасть у змаганнях у кого ліпша музика. Я дивився його двигун... але нажаль не маю його телефону...вірніше не записав... Він має сам мені подзвонити

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)