цікавить інфа про Mitsubishi L200 новий. хтось катався, знає шось про нього? що кажуть, добрий чи не дуже? плюси\мінуси які...? пишем хто шо думає про нього.. або порадьте альтернативу... треба робочу машину, щоб можна було заїхати в нормальне болото, до озера, по полям приїхатись.. перевезти надувну лодку і генератор для струму, пару палаток і тд.. а також для міста і дальніх поїздок до 1000км.. ну і ціна не космос)
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? у меня друг занимается дайвингом- купил себе l200- пока очень доволен(по Карпатам уже скакал). есть нарекания на салон( пластмасса скрипит) и если стоит будка , тоже поскрипывает
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Зайомий катався на такому. Шо не сподобалось: Незвично висока підлога, ступні майже на рівні задниці казав таке віжчуття наче на горшку сидиш. Оглядовість також не сподобалась. Здалось шо занадто вже дубовий кожну ямку відчуваєш. хоча салон і 4 містний але якшо передні сидіня віддати назад то ззаду зможуть сидіти хіба що діти. Сподобалось: Кліренс. По бордюрам скаче сміло. Потужний мотор. Приємний як в місті на ривок і при виїзді на бордюри так і по трасі пхне шо дурний. повторюю то зі слів мого знайомого.
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? там паходу було дві версії то кажуть що старіша нормальна машина а та нова то повне фуфло. вот таке я чув про ті Л200
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Нормальна машина! Шеф взяв собі, вже пів року її "товче" і все супер, скриплять тільки задні ресори і сидіння заднє як лавка.
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Якщо надумаєшся, то у колеги з Городка є Л200 Спортеро з невеликим пробігом. Дружині купив, щоб самому в ліс кататися, а їй не подобається. Якщо є якісь думки, то пиши в асю.
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Насправді актуальна для мене тема, давно на таке авто озираюсь. Тому питання: 1) З якого Городка? 2) Який двигун? рік? пробіг? комплектація і т.д. і т.п.? Не можу, бо заглючила.
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Бачив 28.04 шо на Драгобрат виїхало 2 шт. нових і 1 старий - то досить хороший показник проходимості. Порівняй з Наварою і фордом ранжер - роби висноки.
Відповідь: Mitsubishi L200 - хтось шось знає? Особисто мене не пре дизайн - кузов відносно кабіни як дупа в мухи. А ще коли він їздить по дрібних ямках, трясе страшно, перекоси рами видимі на око. Сам бачив - якийсь чувак у Сколе на такому їздить. Я розумію, що позашляховик повинен бути твердим, але ж не настільки...