Ні не думаю, для такого солідного телефона 128 метрів це ніщо! У мене 3230 при забитій карточці на 512 ніразу не глюкнула, мабуть тре тобі перепрошивати...
Відповідь: Мобільні телефони Та от ніяк не зберусь перепрошить, мені модем кожен день потрібен. От і ходжу з тормознутим.
Відповідь: Мобільні телефони я вже прошивав свою е50 навіть статю написав по темі, при потребі можу дати лінк.. при підключені 512 прошивало десь пів години.. а тел твій глючить не через прошивку а через то що його чистити треба (кожна прога чи забавка залишає на смарті хвости вони і загружають смарт) прошивка в такому випадку допоможе, оскільки вона повністю чистить телефон
Відповідь: Мобільні телефони А якшо вбивати проги через "Менеджер програм"? Або повним скиданням телефона?
Відповідь: Мобільні телефони а що тобі то дасть? ти ж тел прошиваєш а не сімку 1. якщо в тебе на ПК стоїть гра чи прога ти її вбиваєш таск менеджером вона залишається??? 2. від чого починає глючити вінда на звичайному ПК? 3. якщо унінстлити прогу на ПК після неї щось залишається в папці програм файлз? от на смарті все точно так само
Відповідь: Мобільні телефони Е50, суперовий тел., я не взяв до там камера 1.3, тепер шкодую тре було брать. Щось не зрозумів, що краще зробіти з телефоном, не перепрошивати, а що?
Відповідь: Мобільні телефони седжем 512 самий крутий телефон. або моторола в2288 той взагалі самий самий.
Відповідь: Мобільні телефони До речі, люди, де зараз розкодовують телефони? Труба привезена з-за кордону, закодована під оператора. Колись на кульпарківській то робили, а зараз там вже цим не займаються.
Відповідь: Мобільні телефони Я чув що десь біля Львівводоканалу є якийсь класний сервісний центр для мобілок, може там таке роблять?
Відповідь: Мобільні телефони прошивати, або почистити реєстр і залишки прог.. простіше перешити. де їх купити?
Відповідь: Мобільні телефони То раритет Бодьки Хмельницького Радіобазар там такиі тіп чорнявий з ноутом сидить патлатий Сергей звати.
Відповідь: Мобільні телефони Самий самий був у мене. І звався він Алкател Покет!!! Якщо б не вкрали його, то й зараз би його юзав. Кращого прийому, ніж у нього я у житті не бачив. На березі ЧМ я міг дзвонити через Туреччину(Турселтелеком цей аппарат брав з Кацівелі), чи через Россію(Кубантелеком теж бачив на березі моря у Кацівелі). У Бердянську на косі брав теж крім UMC i KS ще 2 операторів російських. РостовДон телеком та Кубантелеком. Це було у 2001 році. Більш таких показників ні у якого аппарату не бачив!!! А собі позавчора купив у Метро телефон СоніЕріксон К610і за 1189 грн у кредит на 5 місяців з виплатою грошей рівними долями на протязі тих 5 місяців. Апаратом поки що задоволений, фотик 2,0Мп, камера для нового стандарту 3G. Память вбудована 20Мб + у комплекті МікроСД на 64Мб.
Відповідь: Мобільні телефони 2 роки юзав СоніЕрік К750, поки малий в чаї не втопив зараз вибираю між NОКІА N95 та SonyEricsson P1, що хто про них чув і знає?
Відповідь: Мобільні телефони раджу взяти якийсь комунікатор, бо такі тели (NОКІА N95 та SonyEricsson P1) заради функціональності беруть надіюсь а з комунікатора полюбому вижмеш більше функціоналу бо він працює як ПКП.. чесно кажучи головне за що я би його брав то тач скрін Asus P535 от що я би брав замість них
Відповідь: Мобільні телефони та стабільнішої штуки ніж покет не найдеш.. просто незнаю як ерік а нокія тих грошей не вартує.. вже тоді ліпше н80 вона не далеко втікла а ціна виправданіша..