Вот что имеем,по кузову много боков-готовлюсь к покраске кузова,бамперов широких Додано через 2 хвилини фотки салона,извините за качество,на мобилу фоткалось изменил цвет подсветки кнопок и подсветку печки
Відповідь: Моя машинка Красива. Підсвітку пічки сам робив? Модно-модно. І навіть кнопки перекрасив в синій колір. Зачот.
Відповідь: Моя машинка диски і резина зачьот.. який радіус?? трубу я би грубшу ставив.. і перед покраскою радив би двері замутити без форточок шоб потім не харитись.. п.с. як ти сигналиш?
Відповідь: Моя машинка 195/55 R15,хотя хотелось бы в 50 профиле поставить трубу друг подарил года два назад,сейчас сгорела она уже,т.к. что стою перед выбором нового прямотка,хочу ULTER купить какой-нибудь тихенький,этот рёв уже порядком надоел,в городе хорошо,а по трассе-ужас насчёт форточек подумаю... сигналю...педалью акселератора,фарами...стараюсь не сигналить
Відповідь: Моя машинка молодець зачьотна бричка. на рахунов підсвітки. знаю що будете сміятись но кольри підсвітки які не бють в очі під час довгих поїздок вночі. ЧЕРВОНИЙ і Зелений. при тому шо червоний колір слабо замітний но і погано читається. а зелений краше читається но чуть більше світить в очі. синій дуже сильно ріже око. нераджу ставити синю підсвіику.
Відповідь: Моя машинка Знаєш який колір на всіх приборах у літаків? ЗЕЛЕНИЙ. Тому, що то нейтральний колір і він має трохи заспокійливу дію. Червона підсвітка навпаки більш кидаеться. І червоний - то колір небезпеки. Тому й всі важливі повідомлення(не відпущений ручник, зависока температура, нема напруги і тиску масла і т.п.) у машині зроблені червоним. ;-) Тому мій вибір по підсвітці - зелений. Він і є у машині. Всі накалу лампи на підсвітках замінені на потужні світлодіоди зелені.
Відповідь: Моя машинка так, так, підсвітка приборів світить так щоб не разити в очі, а значки небезпеки світять просто в око. А ти спробуй сам постав червону підсвітку і вона в очі не бє, і зелена не бє та ще і читається краще, та ще і заспокоює. просто червона то якось по раульски. то факт.
Відповідь: Моя машинка решил немного припасть к земле)) занижение -40 извините за грязную машину-проливной идёт дождь
Відповідь: Моя машинка жёсткая,сбитая,едит отлично,только надо с крыльями слегка поколдовать-в повороте иногда сверху подтирает,говорят что это лечиться)) пока не привык...но очень уж мне нравиться
Відповідь: Моя машинка пружины -40 стоят 200уе,аммо говорят не нужно менять,при занижении больше чем-40 надо ставить короткоходные,мои стойки живые,я их оставил
Відповідь: Моя машинка якшо неважко зроби ше пару фоток як буде нормальна погода і помита машина.. справа в тому шо на golf2club в одного пацика стоїть -40 і -60 бо шось виже стоїть а де -60 треба ставити я так і не поняв в тебе вроді норма..
Відповідь: Моя машинка сфоткаю-не вопрос...ставять -60 на перёд,а -40 сзади.Как я понимаю зад ниже лежит и стараються перёд так же приспустить,у меня -40 по кругу и не замечаю что жопа ниже чем перед