Моя мобілка...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем bass, 1 лют 2012.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Відкрию тут тему, щоб кожен міг похвалитися своїм дівайсом, тобто мобільним, чи ба декількома (тут пояснити чому ;) ).

Уперед!:gamer:

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Почну зі своєї.
    Маю зара китайця - копію флагмана НТС HD7. (HERO H7000)
    Різниця між оригіналом:
    Проц 500 МГц - 1ГГц
    Камера 5 Мп - 8Мп
    Немає 3D і 3G

Зате має 2 сімки і окремий проц для обслуговування тих сімок.
    Ціна 180 вічнозелених (одразу скажу що додовши 40-50 у.о. можна придбати такий, який не поступається оригіналу по швидкодії і має 3D)

ОС Андроїд 2.2.1

Одразу скажу телефон супер для мене, лише за вийнятком того що то с...й Андроїд. Спеціально шукав на віндовсі, але нажаль...
    То перший комунікатор після звичайних телефонів, обирав китайця бо купувати щось інше на андроїді, лише для того, щоб спробувати себе ще раз переконати що андроїд не повне Г а щось більше, якось не хотілося грошей переплачувати.

Ітогі падвідьом: вцілому мабіла мене задовільняє - екран величезний (ємнісний) мультітач, забавок (тим більше 3D) я не бавлюся тому швидкодії мені вистачає, фільми і музику чітко програє і якісно, навігація теж класна (одночасно брав як альтернативу навігатору в машину), дві сімки (тепер не потрібно носити з сьобою 2 телефони), книжки читати на такому екрані одне задоволення, камера ні очінь, але щось сфоткати таки можна і розібрати що сфоткав - теж, акумулятора вистачає на 2 дні, хоча для андроїда то і так один з рекордів.

3. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    У мене Nokia E72 !! Задоволений на всі 100 !!

4. gelo

gelo Початківець

VW PASSAT B3 ,1.8 RP 1989-був
    А в мене камерофон Нокія Н82. Брав новеньким 3 роки тому. Зробив вже купу фоток - якість яких не поступається "мильніцам"!Да ше є така кльова штука як jps -навігатор.Закачав карти Garmin (Україна) і навіть непогано працює.Правда не скрізь як то кажуть тяне. А так телефон супер. Правда вже замислююсь над покупкою Нокії н8. Хто має? Поділіться враженнями?

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    де саме не тяне jps?
    в мене gps, він працює всюди, де є вільний доступ до неба

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    HTC Evo 4G (для прямого номеру - Інтертелеком), на Андроні 2.2.3. Апарат - просто літак, ІФОНу далеко
    Нокіа 5230 для ДжСМ
    аналогічно:dance:

• Подобається Подобається x 1
  7. gelo

gelo Початківець

VW PASSAT B3 ,1.8 RP 1989-був
    Буває таке шо їдеш десь по дорозі і раптом на дисплеї пише супутник втрачено зачекайте трохи для прокладання маршуту...

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Да!!! Ріспект!! Це буде мій наступний етап серед дроїдів і ХТЦ, якщо раптом будеш продавати - свисти)))

Наразі користуюся HTC Legend, Android 2.2. Не скаржусь на лаги, їх практично немає, тіки на модних іграх буває. Користуюся на ньому тіки 3G мережами "укртелеком" для інтернету постійно. постійно GPS, фільми, музика і т.д. + класний дизайн і повністю алюмінієвий корпус.

Другий телефон Fly MC150 вже більше року, політ суперовий. Тіки для дзвінків. 2 сімки постійно онлайн. батарея на 2х сімках 7-10 днів. Камера і т.д. описувати немає сенсу і нафіг вона там потрібна. О, ліхтарик є!!! Металевий корпус, зруіний в користуванні. глюків і збоїв небуло жодного разу. За 700грн ціни - шик!

Слабий датчик GPS. На трасі перебоїв не має бути. в місті так, бо багато будівель буває перекривають. Хоча в мене жодного разу зв"язко не пропадав на легенді.

П.С. Андроїд форева!)))

Останнє редагування: 1 лют 2012
  9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Samsung Star 2 duos
    дуже задоволений, особливо після глючених смартів/кпк

але хочу перейти на андроїд

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А шо значить 3Д в телефоні? То типу його треба юзати в таких окулярах як в кіно видають? :)

11. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    iPhone 4S - користуюся більше місяця, задоволений на всі 100%.
    JB не робив, мабуть і не буду, необхідності немає, все що потрібно є.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Fly-ying f-035 - Китаєць... повно всього напічкано.... Тішився ним 2 роки - тепер вже не тішить))) Після заміни тачскріна став глючити страшно. Більше китайця брати не буду... Але буде щось лише на 2 сімки - бо дуже зручно... Але скоріше всього - щось дуже просте - аби звонило і батарея тримала... і ще ніяких тачскрінів ( але то просто в мене така миттєва ненавись до них... має пройти згодом )

13. VVELIAL

VVELIAL Початківець

Golf 3 1.9D
    HTC Desire (Amoled), Android 2.3.7, MIUI і 94 програми :)
    Глюків нуль, швидкодія-люкс

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    В мене телефон форм-фактору "цегла", дзвонить (причому в обидві сторони!!!), СМС як приймає, так і відсилає (а продавець казав, що тільки приймає!!!). Це чудо техніки на дві сімки називається Самсунг 5212, просте як тапок, але тішить мене вже півтора роки, не жалію що купив, та й дешеве воно.

15. even91

even91 Active Member

Passat B3 1.8 AAM '91
    1. Sony Ericsson LT18i Android 2.3.4 - Повністю задоволений на 100%. GPS, ігри, фільми, музика, програми, фото - 8Мп.
    2. Iphone 2g - Для розмов life: )

Останнє редагування: 2 лют 2012
  16. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    1 HTC Sensation Z710e - двухядерний проц в комунікаторі на відроїді просто ракета, навігація працюе скрізь (GPS+A-GPS)також вагомий плюс вбудований Wi-Fi роутер )))
    2 Samsung C3322 Duos проста робоча конячка для Life i MTC.Вагомий плюс - батарея 4-5 діб в дуосі в режимі активних розмов, ніяка гамнокія поки того не досягла)))

• Подобається Подобається x 1
  17. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ти так говориш мабуть тому, що ще не лупашив "Angry Birds" :gamer:

18. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
  19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене вже чотири роки Нокія Е61! Добре шо металевий корпус, ато пластмаса після падіння з третього поверха вже би не витримала. Апарат суперовий, батарейка 4 дні тримає і в плечі можна кинути. Тепер таких надійних не роблять, невигідно!!!

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Маю нокія Х6 500тка проц(чи біля того), 16гіг вбудованої пам"яті, 5м.п. камера з оптикою карл-зейц (власне це було головним пріорітетом пошуку), має WI-FI, GPS, 3G, батарея тримає при використанні WI-FI, GPS, гучномовця до 5ти год, час прослуховування музики через навушники 36год, в режимі розмов + інколи камера - 7-10діб. Виробництво маде ін венгрія (фіни роблять лише преміум моделі). Якість та надійність яб оцінив на тверду 4ку (по 5ти бальній шкалі). Попередній був накіа N72 неубиваємий телефон за п"ять років експлуатації небуло жодного глюку, а Х6 періодично приходиться перезавантажувати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)