Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р раджу брати оригінальні на шроті від ГТІ гольфа.. бо потім як не з тими шо на дверях проблєми то з бризговиками.. правда вони під пороги заточені..
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р Я хочу поставити чотири дра спереді і два ззаді. Я бачив на чотирьох дверних Джеттах. Вони ідуть від бампера до порога. бо рідні у мене стоять короткі тільки на заді і то один лишився. Де можна купити такі?
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р Вот так прийшов на шрот і взяв повний комплект,особливо на ГТІ і комплектів тих буде купа на вибір-га -га. M&K питай по авто магазинах можуть привозити під замовлення але в оригіналі пластмаса еластична,а польська дубова і скоро тріскається.
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р У Тернополі не знаю, а у Львові точно є на Алексі, чув що 1 шт. 75 грн. чи правда не знаю...
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р І я так подумав коли почув, але можна зателефонувати і взнати точно!!!
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р то подзвони і запитай бо я з ними нерозмовляю. А цікаво скільки .
Відповідь: Молдінги на Джетту 1987р Зараз нажаль неможу бо в офісі тел непрацюю а з понеділка мозна і взнати...