потрібно глянути до мого 2,0 мі, з ним нічого але як заїзджав на діагностиу перед зимою то порадили з нового року щоб переглянув майстер бо присатки толком недопомагають. я дзвонив до карбюраторщика Андрій - тел 80678838140 але він говоритьщо суто карбюратори і все моноінжекторами незаймається. ось до цього... http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...ghlight=%EA%E0%F0%E1%FE%F0%E0%F2%EE%F0&page=3
Радили на Перфецького перед мийкою десь... Сам планую зі своїм інжектором туди їхати... Навіть незнаю чи туам добре і скіки коштуватиме промивка форсунок... Чекаєм, може ще хтось щось порадить...
а на В4 хіба були моноінжектори?? там повний мав би бути.. знаю нормального інжекторщика в районі пасічної.. але незнаю як пояснити де то бо він в гаражному коперативі.. хіба на зїзді
80679325049 два Олега, торік за діагностику брали 80 грн,запис був за тиждень, 20грн завдаток.Інжектор чистять на машині думаю Вінсом, ціни не знаю.
ось така авто 2,0, моноінжектор у мене в батька такаж тільки 2,0 інжектор так там 115 к.с їде набагато краще, правда там і підігрів сидінь, ел. пакет, круїз контроль на мех. КПП. клімат контроль. А у мене базова комплектація, можливо в базових так і є, бо у мене регулюється крутілками а у батька стоїть дисплей з кнопками, кароче авто одинакові але в середині різні абсолютно.
В мене така ж і колір такий же,в мене тільки ще протитуманки і повороти в бампері. в мене індекс двигуна ABT, моноінжектор, 90к.с а що не так в тебе з тим інжектором ??? бо чистити там форсунку - толку мало, там не дірочка,як в інжекторах, там де форсунка на циліндр, а диреца, за чотирьох працює все таки.
Соляріс, поясни будь-ласка якось де саме то є... Сорі затупив про Б4... думав про пассат, а бачив ауді)) Тепер всьо поняв)