Підскажіть будь ласка, що це може бути? Зняв я старий мононжектор і поставив другий б/у, разом з ЕБУ машина спочатку робила добре, а потім нагрілась десь приблизно 60 градусів і почала сама по собі набирати обороти приблизно 2000-2500 обертів. Мені сказали що це може бути датчик холостого ходу накрився. Хто щось знає піДКажіть будь ласка.
Нарешті зробив! Ситуація була така, лямбда-зонд докінця не закривалась і за цього йшло забагато повітря і збилося запалення після заміни ременю ГРМ. Це все мені підзказав Іван Степанович, а майстри на СТО тільки розводили руками, казали, що не знають, що це може бути <<такі в нас майстри на СТО>>. Все це робив сам, зняв монік попустив болтік і якусь пластмасову втулку і лямбда-зонд закрився до кінця, потім попустив гайку трамбльора і виставив запалення на звук мотора, але все одно треба поїхати до інжекторщика, щоб він подивився чи це добре.
І ще одне питання, підскажіть хтось будь ласка номер тел. до Андрія Інжекторщика, що на китайський стіні, буду дуже вдячний! Дякую.
лямбда зонд не закривався? болт на лямбді??? хтось щось зрозумів? чи тільки я ні? Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Анекдот в тему: Вчителька до дітей у класі: Летіло 2 напильника, один на Захід а другий в Африку. Діти, визначіть скільки мені років. Петрик з першої парти: 26! Вчителька Як ти вгадав? Петрик: просто мені 13 і тато називає мене полудурком. P.S. В голосуванні перемагає моноінжектор. Я це передбачав.
Класний Іван Степанович, який знає що лямбда до кінця не закривається.))))))))))))) Щось ти все понапутував. Що ти там накрутив не відомо, але візьми хоча б спочатку почитай в інтернеті що як називається і яку функцію виконує, а вже потім щось крути. Слава богу інформації про моноінжектор в неті купа
Ахххххх лямбда зонд )))))))))))) Як я зрозумів, напенво малося на увазі не лямбда зонд, а регулятор холостого ходу, який не закривався до кінця і на прогріві то все було більш менш добре, але от коли машина нагрівалася їй було забагато повітря. ІМХО
Так воно і є, я все наплутав і більше наперед майстра я не буду писати ерунди ))) Машинку все ж таки мені зробили )))