Мотор EZ 1.6 8v

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Ravel, 30 жов 2007.

1. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    ось э такий екземпляр...сам мотор 1.6 EZ (блок 1.8 )...
    хто що знає,що можна зробити з таким чудом,скіко по грошам буде і взагалі чи є в цьому сенс ????8)

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Мотор EZ 1.6 8v

Моє ІМХО то дохляк потужністю 75 к.с. Якщо ж таки будеш щось робити, то вали і 2 карба, а також впуск - випуск.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Як на мене, то КР або ПЛ з навісним і жоптроніком обійдуться дешевше, ніж то саме навісне+карби+шрік+колектора на EZ, а ефект палюбе буде кручє.

• Подобається Подобається x 1
  4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

я також за те щоб не відкривати америку і вже якщо і тюнити то топові двіжки..
    тай самі карби делорти коштують в районі 600$ а вже весь двіжок з коробкою в рвйоні 900-1000$
    P.S. дякую Markell за орінтіровку в цінах ;)

5. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

дякую всім! Знач піде на свалку ;)
    Тему можна закрити або навіть видалити!

6. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

за 400 можна відновлені взяти. а беушні в районі 250. Ну якщо додати колектор+фільтра+дудки - тоді да.. навіть більше 600 :))

А делорто полюбому буде круче любих жоптроніків і прочих інжекторів. Крім 4 дросельного впуску краще може бути тільки інжекторний 4 дросельний впуск :mrgreen: Я би брав KR і ставив би туда dellorto :)

Кстаті в неділю гонки (якщо погода не підкачає, буде телеметрія), приїжджайте поганяєм. Буде 2 малолітражних таза з деллорто :) Виставляйте проти нас інжекторні KR - поганяєм під кінець сезону ))

• Подобається Подобається x 1
  7. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

якщо залишити отой блок 1.8., щось вперти туди можна? и ГБЦ може якусь? чи нічого не вийде путнього?

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Не вопрос, для гоночного режиму. Цікавить питання з настройкою (як часто крутиш, чи є нормальні спєци, проблеми з синхронізацією, ціна розхідників і т.д.), ну і звичайно ж розхід бєнзи (в процентному співідношенні порівняно з штатним і наскільки він пропорційний росту потужності). Ну і такі дрібниці, як ХХ, заводка на холодно, прогрівочні обороти.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я в аналогічний блок EW впер нутрощі від ДХ і переробив повністю карб на інжектор. Але то робити не раджу, бо то є дуже "гарний" гемор. :-(

10. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

народ, потрібна порада, треба відкрутити маховик,як його застопорити???

11. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

заводили тему про карби дельорти - зараз є на продажу такі + + +

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)