Мотор від Golf До Jetta

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем tern, 9 лют 2009.

1. tern

tern Новачок

vw Jetta 1.6 TD
    Всім vw привіт. В Тестя Jetta 1,6TD.1996р.в.,взяв з рук 5 р.назад і від тоді суттєво ще нічого не робив
    пропонують купити Golf(з нормальним мотором) і перекинути мотор на Jetta
    Чи такі перекидки можливі і чи варто
    Гуру підкажіть!!!!

2. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Підказую- якщо плануєш робити сам, роздобуть програму ЕТКА 7 і ЕЛЬЗА , за самою новою версією не женись бо твоє авто 1996, там і провіриш всі деталі на взаємозамінність.В двох словах двигуни на гольфи-джети 2 та 3 поколінь по кріпленнях однакові, за 1 не знаю, не цікавився, 4 та 5 відрізняються від 2-3 і не підійдуть без калхоза. Якщо зацікавить, то Сінкру в монопривідний кузов без переварки всього заду не поставиш.Резюме- має стати без проблем, але переборка з бензини на дизель не обійдеться тільки заміною мотора.Якщо не помиляюсь прийдеться міняти бак з насосом і передню панель чи саму приборку, сам не робив , докладно все не опишу.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Яку ти хочеш відповідь, якшо питання ні про шо?
    Мотор/кпп/підкапотне/ходова з гольфа на джетту підходить бо воно в них ідентичне, шо в твому розумінн нормальний мотор і чим 1.6 ТД не нормальний мені не відомо, а варто чи не варто міняти 1.6 ТД на нормальний мотор це питаня з серії "яка швидкість танка в стоячій воді якшо колір жовтий".
    пи.си. тема піде в колектор.

До речі, в 1996 Джетта вже не випускалась, а на Венто 1.6 ТД не ставився.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Випускалась, в штатах. Цебто це та сама БОРА

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Сам собі суперечиш. Навіщо перекидати, якщо загалом все ок?

6. tern

tern Новачок

vw Jetta 1.6 TD
    Всім дякую!!!
    Справа в тому що на Jetta пора робити мотор. А так пропонують Golf ,повністю зі всім , за 500$ - перекину мотор щей будуть з\ч по ходовій і т.д.
    Якщо звичайно підійдуть!?

7. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    То так треба було зразу написати, ато думай-гадай що це за колгосп людина хоче ліпити, тепер думаю тобі хтось щось зможе порадити

8. tern

tern Новачок

vw Jetta 1.6 TD
    Дякую за відповідь!!!
    Буду пробувати , проги якщо нарию , виставлю ссилку.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Бора почала випускатись з 1998 року, до того було Венто!!! І ні на Бору ні на Венто 1.6 ТД не ставився!!! І чого ти вічно сперечаєшся, спочатку сам би подивився яка модель до якого року випускалась.
    Автор! Якого року твоя машина і шо то таке, венто чи жетта?!

10. tern

tern Новачок

vw Jetta 1.6 TD
    Мужики ступив ! Jetta 1991р.в.TD

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Б-р, переблудив :)

Не вічно, а тоді коли хтось не правий. Помиляється кожен, ти також :) Вибачаюсь за офф.

12. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Наскільки я знаю,то Венто в штатах також називалась Джеттою(3),чи я не правий?

13. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Якось натапив на інформацію, що джетту2 навіть після 2000р випускали в Китаї.

14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Замість порад по заміні двигуна почалось нікому не потрібне вияснювання про "коли Джету звали Борою", думаю топікастера то мало цікавить.
    По суті - великееееее прохання автору,як будеш міняти мотор, зроби фотозвіт і виклади тут, багатьом буде цікаво.
    Стосовно проги - можна купити на радіобазарі, або в когось з форумчан переписати,вийде дешевше і скоріше, ясно якщо в тебе не безліміт.

15. Макс2402

Макс2402 Новачок

Jetta 1.6D 1991
    У мене Jetta 1.6D 1991. Хочу покласти мотор і коробку від Golf 3 ( 1.9TD ). Підійде чи ні?:yes:

16. Макс2402

Макс2402 Новачок

Jetta 1.6D 1991
    Джета 1 - Джета (1):D
    Джета 2 - Джета (2):D
    Джета 3 - Венто:D
    Джета 4 - Бора:D
    Джета 5 - Джета (5):D

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Дай код одного і другого двигуна. Теоретично може підійти, а практично треба дивитись.

18. Макс2402

Макс2402 Новачок

Jetta 1.6D 1991
    Свого двигуна я знаю, а другого від Golf 3 я незнаю...А якщо підійде,
    радіатор потрібно міняти (класти 2 вінтілятори)?:mocking:

19. Макс2402

Макс2402 Новачок

Jetta 1.6D 1991
    kym дай відповідь!

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я нещодавно на свою Джету поставив двигун(2Е) з Гольф3, 1996р/в.
    Блоки однакові, а кріплення двигуна поставив свої, і всі проблеми. ЦЕ ФОЛЬКСВАГЕН!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)