Привіт , мені би було цікаво дізнатися чи можливо в VW Jetta 2 1992 року поставити мотор від Cherry Amulet . Був би дуже вдячним....
кріплення двигуна і коробки скоріше всьго не підійдуть...але все можна переварити перегнути. Двигун з Черрі треба в зборі з коробкою компютером і проводкою... плюс півосі ... тоді можна.
Одне нерозумію, людина шукає геморой на свій зад!!! В амулета двигун - "ліцензований наглий Китай" від міцубісі, до того стара модель. Ставити "а-ля японця" на расового німця....нема слів. Бл* буду я просто шокований. П.С. Прочитай відгуки "власників" того китая: розхід масла, про те як тра часто чистити форсунки, датчики........................... ..........................................................................................................!!!!???
можна, але халепа в тому шо в мульці двигун мітсубісі, і хоча коробка фольцевска, але колокол зчеплення не такий, треба буде і коробку з мульки. у мене є досвід їзди і на мульці і на гольфі, двигун це не те що варто перекидати в гольф