Мотор VW Jetta 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем prodsgn, 3 лип 2010.

1. prodsgn

prodsgn Новачок

VW JETTA 2
    Привіт , мені би було цікаво дізнатися чи можливо в VW Jetta 2 1992 року поставити мотор від Cherry Amulet . Був би дуже вдячним....

2. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    А для чого???....:D

3. prodsgn

prodsgn Новачок

VW JETTA 2
    Та бо хочу поставити собі....:D

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    можна поставити все питання в наступному чи варто ?

і скільки грошей в кишені :)

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Цікаво, чи деякі власники Амулетів не хочуть часом мотора від Джетти...

6. kym

kym Аксакал

a 100
    кріплення двигуна і коробки скоріше всьго не підійдуть...але все можна переварити перегнути. Двигун з Черрі треба в зборі з коробкою компютером і проводкою... плюс півосі ... тоді можна.

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Одне нерозумію, людина шукає геморой на свій зад!!!
    В амулета двигун - "ліцензований наглий Китай" від міцубісі, до того стара модель. Ставити "а-ля японця" на расового німця....нема слів.
    Бл* буду я просто шокований.
    П.С. Прочитай відгуки "власників" того китая: розхід масла, про те як тра часто чистити форсунки, датчики...........................
    ..........................................................................................................!!!!???

8. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    можна, але халепа в тому шо в мульці двигун мітсубісі, і хоча коробка фольцевска, але колокол зчеплення не такий, треба буде і коробку з мульки. у мене є досвід їзди і на мульці і на гольфі, двигун це не те що варто перекидати в гольф

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)