можна зремонтувати вакуум?

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем siryj, 6 січ 2009.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    купив машину 3 місяці назад і тормоза були слабенькі(не мала запасу ходу педаль), зад ловив слабше набагато ніж перед, 1 міс назад почув якусь пропускання повітря в районі педалі тормаза відтоді задніх тормозів майже нема, доливаючи тормозну рідину вона кудась зникала до горлишка бачка і так знов і знов коли доливав, недавно виявилось шо вона тече із того місьця де тормозний циліндр входить в вакуум і звідтам похоже і пропускає воздух
    і ще одне якщо заглушити мотор то добре чути пропускання повітря і коли 2-3 рази натиснути на педаль то вона ловить все вище і пропускання зникає
    P.S. колодки мінялися місяць назад
    Що порадити робити?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    поміняй вакуум!! я коли собі купував то заплатив 35 грн за Б.У. за басату а гольфовський мабуть ше дешевший бо він менший..

3. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Однозначно - заміна

4. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    у мя с вакуумнікам бил пріцидент, тож думал рємантіравать ілі нєт, но рємкамплєкта нє нашол, сабрать єво абратна рєальна, но врятлі он будіт также работать, не жлобсьа, пакупаі Б/У.

5. petroМ401

petroМ401 Початківець

VW Golf Mk1 DX-motor
    Siryj !!!Не забудь поміняти головний тормозний, бо вакум накрився через нього так як він підтікав.Звідси всі твої проблеми з тормозами!!!

Останнє редагування: 15 лют 2009
  6. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    З початку потік головний гальмівний циліндр, можна поміняти манжет, но єфект буде десь недільки на дві, бо виробився корпус циліндра і реально його треба міняти, в вакуумі лопла діафрагма купляй б/у на розборці

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Перевіряю герметичність вакуумної системи. В мене вакуумна трубка від дросселя йде через все ліве крило аж під фару і там десь в лонжероні закінчується. Що це і для чого?

8. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Сань , то може бути на коректор фар.
    Або ще якийсь вакуумний вимикач , перемикач , регулювач .

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Він суто електричний, я його розбирав і чистив. Вакуум не до нього. Які ще варіанти? Кудась трубка тікає в районі акуму, влом розбирати просто так, але цікаво що це.
    Мова доречі про гольф.

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Я б не витримав))))

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Пишуть що це вакуумний ресивер вроді.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Багато раз зустрічав цю трубку, але завжди вона була заглушена на кінці, для чого то німці зробили фіг його знає... дальше не копав... думаю то якесь вакуумне управління чогось мало бути... але в тому районі нічого немає... хіба би вакуумний насос, якщо двигун з турбіною

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)