купив машину 3 місяці назад і тормоза були слабенькі(не мала запасу ходу педаль), зад ловив слабше набагато ніж перед, 1 міс назад почув якусь пропускання повітря в районі педалі тормаза відтоді задніх тормозів майже нема, доливаючи тормозну рідину вона кудась зникала до горлишка бачка і так знов і знов коли доливав, недавно виявилось шо вона тече із того місьця де тормозний циліндр входить в вакуум і звідтам похоже і пропускає воздух і ще одне якщо заглушити мотор то добре чути пропускання повітря і коли 2-3 рази натиснути на педаль то вона ловить все вище і пропускання зникає P.S. колодки мінялися місяць назад Що порадити робити?
поміняй вакуум!! я коли собі купував то заплатив 35 грн за Б.У. за басату а гольфовський мабуть ше дешевший бо він менший..
у мя с вакуумнікам бил пріцидент, тож думал рємантіравать ілі нєт, но рємкамплєкта нє нашол, сабрать єво абратна рєальна, но врятлі он будіт также работать, не жлобсьа, пакупаі Б/У.
Siryj !!!Не забудь поміняти головний тормозний, бо вакум накрився через нього так як він підтікав.Звідси всі твої проблеми з тормозами!!!
З початку потік головний гальмівний циліндр, можна поміняти манжет, но єфект буде десь недільки на дві, бо виробився корпус циліндра і реально його треба міняти, в вакуумі лопла діафрагма купляй б/у на розборці
Перевіряю герметичність вакуумної системи. В мене вакуумна трубка від дросселя йде через все ліве крило аж під фару і там десь в лонжероні закінчується. Що це і для чого?
Привіт Сань , то може бути на коректор фар. Або ще якийсь вакуумний вимикач , перемикач , регулювач .
Він суто електричний, я його розбирав і чистив. Вакуум не до нього. Які ще варіанти? Кудась трубка тікає в районі акуму, влом розбирати просто так, але цікаво що це. Мова доречі про гольф.
Багато раз зустрічав цю трубку, але завжди вона була заглушена на кінці, для чого то німці зробили фіг його знає... дальше не копав... думаю то якесь вакуумне управління чогось мало бути... але в тому районі нічого немає... хіба би вакуумний насос, якщо двигун з турбіною