От Ти і докотився... До своєї чергової Днюхи. Тоді приймай вітання. Щєсті, здоровлі, всіх гараздів по життю. І щоб та німецька якість, з якою Ти спланований і вироблений, залишалася німецькою на многії літа!
Вітаю і бажаю як Ти завжди кажеш: щоб твої бажання були афігєвші від твоїх можливостей, і ще там щось про биків на бойні.... неможу згадати
Жжооооооооотє молодці,але найприємніше що всі привітання почались з 00:00 і до 9:00 виключно від жіночої статі Дякую
От, щоб саме так було ще багато-багато років. І щоб на старості літ, гріючись при каміні (власної роботи) Ти плакав від того, що є що згадати - нема що внукам розказати!
Овваааа...у Мр. Вовчика Дєньчик....Ти напевно трохи Валентин,бо народився недалечко...:D ,і я, як представниця тої статі, що не дає спати тобі вже з ночі, мабуть через те, що просто не дає спати... теж приєднуюсь до привітань. Здоров"я, кохання, успіхів по житті і щоб та моцна німецька бляха не гнулася
Приєднуюсь до вітань. бажаю щоб пошвидше пересідав і на інші марки концерну VAG, такі як Lambo, Porsche...
В.І.Т.А.Ю! насамперед бажаю міцного здоров"я, досягнення поставлених перед собою висот, здійснення найзаповітніших мрій!
ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ВСЬОГО ТОБІ НАЙКРАЩОГО!!! Міцного здоров"я, хороших друзів, сімейної любові, хай доля буде прихильною і хай в житті щастить!)