качайте наприклад звідси http://www.torrentino.com/torrents/155684/start_download,чи то треба приїхати і поставити,завжди готовий!)))
Щиро кажучи, качати є звідки... Але мені би хотілося, щоби то фахівець тим зайнявся, поналаштовував те, що мені треба. Щоби воно все працювало, як годинник, а мене голова не боліла. Незаперечна умова - Офіс має бути український!
Дуже дякую за пам'ять і уважність! Просто вражена! Але в Чортопхай нема чого бувати! Вона сама до кого хочеш приїде! Не думати нічого такого! Просто в Україні в Чортопхай нема інтернету :\
Офіс із засади англійський.... налаштування мають бути українські...))))))) Маю на диску розбитий корпоративний. Не потркбує ні кодів ні нічого сам встановлюється і налаштування під український мінімальні
І навіть родина Тоді знайди, будь ласка, для мене час від 5 до 12 квітня. Ти будеш міняти пасок в моєму Т5, а я буду забирати в Тебе Офіс. То нічо, що я так з порога в м... маску авта?
Колєги, маю ще одну проблемку. Гавкнула флешка з дуже важливою для мене інфою. Чи є шанс ще колись ту інфу побачити? Чи грайте марша?
Дивлячись як гавкнула.... якщо ти її переїхала своїм Т5 то одне, якщо програмно то можна витягувати як з жосткого диску.
Хлопці, дівчата! Сорки, що відриваю від рідних VW тем. Але потрібна порада, то до кого звернуся, як не до своїх? Потрібен wi-fi інтернет на 10 днів у 30-кілометровій зоні Львова (ну і зазвучало! аж сама настрашилася). Чи взагалі є якісь варіанти, чи то мрія відрубаної голови?
Мякокажучи це не можливо. Єдиний прийнятний варіант в цій ситуації рахую gprs/edge від київстара наприклад
Не розумію питання. Тариф київстара гривня в день правда відео передавати не получиться, потолок преривчаста розмова по скайпу
Справа в тому, що я зовсім не знаю, на яких засадах діє те, що Ти пропонуєш: чи потрібна телефонна лінія? чи є обмеження трафіка? як довго встановлюється? Взагалі, все, що треба знати про цей зв'язок... Чи міг би Ти розказати так, як для першокласниці?
береш моб телефон з київстаром береш комп з"єднуєш їх шнурком або через блютус створюєш на компі нове підключення до інтернету, в налаштування вписуєш то шо там треба точка доступу зокрема має бути прописана xl.kyivstar.net всі параметри може розказати оператор підключаєшся і користуєшся Коштує це не 1 гривню, а здається 5 гривень на день. Платиш тільки за ту добу, в якій користувалась. Швидкість слабонька, але зате маєш звязок всюди де є покриття Київстар.
Martini сідай два. Це не XL. Нова тєма від київстара безлімітний інет за 1 грн в день. Підключаєш цю послугу і юзаєш інет скільки влізе. Буде знімати по гривні в деньо поки не відключиш послугу. Юзаю вже 2 тижні - тєма. Інет тепер завжди зі мною. Деталі на сайті київстара