На яких запрвках заправляєтесь?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем gora, 23 жов 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. gora

gora Active Member

Golf 4
    Не знаю чи в цьому розділі піднімаю це питання, але нічого іншого не знайшов!!!

Мене як відносно молодого водія який 3 місяці назад придбав автомобіль (Гольф 4) цікавить таке питання:
    На яких заправках заправляєтись ви (більш досвідченні водії),
    Ось наприклад мені порадили заправлятися тількі на одній заправці з найдорожчими цінами на бензин!!! Нібито ціна відповідає якості!!!! У нас(в Чернівцях) такаю заправкою є заправка WOG!!!(попередня власниця заправлялася на УКРНАФТА). Три місяці я регулярно заправлявся на цій заправці!!! І взагаліто спочатку мене все влаштовувало!!(Те що бензин був дорощий на 20 коп. списував на якість)!! Але цього тижня був не приємно здивований:
    1.спочатку мені реально не долили літрів 5 (я практично постійно заправлявся на однакову суму, і знав на якій поділці ставав показник, останього разу показник бензину практично на одну поділку був менший, це приблизно 4-5 л.)!!! :ireful1:
    2.Але це все дрібниці якщо чесно я цьому не здивувався бо знаю в якій країні Я живу:bad: ,але всерівно було неприємно. Більшою проблемою стало те що мій автомобіль на понижених передачах почав сіпатися!!!!(я описував це в іншій демі і дякуючи вам дізнався багато нового, красно дякую вам за це!)!! Знайомий автоаслюсар проїхавшись на машині сказав що це 80% бензиновий фільт!!!(тобто поганий бензин).

Ну ось і запитання чи варто платити більше?:dntknw: І яккщо варто то чому???????? І в загалі що робити з таким на наших заправках, тому що наскільки мені відомо це не виключення із правил, а навкаки таке стається досить часто і з іншими водіями!:cry:

P.S.
    Щиро буду вдячний за відповіді та поради!!! І ще може хтось знає скільки коштує той бензиновий фільтр, і чи можна його почистити????

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
  3. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Тільки GFC,правда вони вроді тільки у Львові і околицях...здається...
    Я думаю паливний фільтр ростіше поміняти чим чистити

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Перед створенням теми варто подивитися по форуму чи така не піднімалася раніше

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)