В серпні вирішив катнутись на своєму 30-ти літньому VW Scirocco на теплі моря. Маршрут пролягав через Угорщину, Хорватію і закінчувався в Чорногорії 3 дні в Будапешті, пів дня в Загребі, 9 днів в Чорногорії Протяжність маршрута туди-назад 3500 км (враховуючи роз'їзди по Чорногорії) Дорога казкова, краєвиди які не передати словами. Кількість "лайків" від туземців і туристів для Scirocco - сотні. Відпочинок вдався, я класно відпочив - машинка показала себе з кращої сторони. Будапешт Загреб Загреб Паром в Чорногорії Паром в Чорногорії Паром в Чорногорії
Супер!! На таких машинах класно подорожувати і ловити захоплені погляди перехожих.) А щодо проїзду в 3500км, так то дурниці для такого авто. Пасат ганяв літом 21 годину без зупинки мотора 1700 км і жодних проблем. Молодець. Гарні фотки, гарні місця!
Питання суто туристичне: де Ви зупинялися на ночівлю в друзів чи шукали по об"явам ну і ціна відпочинку приблизна якщо не військова таємниця. Фото супер! гарні місця!
Зранку, в 4 годині виїхали на Чоп, в 17 годині були в Будапешті. В Будапешті ночували в хостелі http://www.booking.com/hotel/hu/cit...e;sid=5d1c6f18c9bc807a1f2cf42e81057893;dcid=1 я його резервував раніше. В Будапешті 3 дні, потім поїхали на Хорватію зранку, десь в 16 годині були в Загребі, побули там до вечора і виїхали в сторону моря. 4 години подрімали на заправці з відпочинковою зоною, яких по автобану велика кількість. В обід вже були на місці. По цінам: автобан - 80 євро(Угорщина, Хорватія, туди і назад) хостел в Будапешті - 3 дні - 60 євро Чорногорія - 9 днів, апартаменти на 4 осіб (без харчування)- 360 євро Бензина 350 євро
Багато сухих харчів привезли з собою. В супермаркеті купляли продукти і готували собі основні блюда. В апартаментах в нас була кухня з начинням, тому проблем не виникало. Але ввечері ми їздили по різних містечках на березі моря і їли в їхніх ресторанчиках і кафешках (зупа - 15-20 грн, мясо, гарнір - 70 грн, піцца - 50 грн).
mixonoff, тотальний ріспект! І за те, що мафинку прокатав, і за те, що не погордував з Клюбом поділитися таким детальним звітом (з фотками і кошторисом). Ти катнувся по моїх улюблених місцях. Якщо захворів тими теренами, то на другий раз рекомендую затриматися на Хорватії (відпустити собі Чорногорії), і обов"язково відвідати Єзера Плітвіцке (як в"їдеш в Хорватію, то будуть трохи лівіше Твого маршруту). Я також завжди резервую готелі в Європі на www.booking.com, але в Хорватії шукала помешкання на нюх ))) Тобто, приїжджала туди, де подобається, і на місці розпитувала. Щоправда, моя компанія любить їздити тоді і туди, де якнайменше людей. Тому ми вибрали час - кінець червня-початок липня (якраз перед початком високого сезону). Тоді і ціни помірні, і місце можна без проблем знайти. А ще рекомендую перед поїздкою до Хорватії почитати форум Кроманіяків - http://www.cro.pl/cromaniak/ Дякую за теплу згадку про улюблені місця!
хорошая поездка, куча позитивных эмоций... я всегда стараюсь отдыхать и ездить на отдых на автомобиле (ещё с детства с родителями так катались), это всегда гораздо интереснее, дешевле и МОРЕ впечатлений... а то что автомобили уже не новые - так это же не тазики, это VW...
Були під Будвою в невеликому селищі Ластва Грибальска, за 1,5 км до пляжу Язь. Будва - це клоака, толпа народу як в Ялті, ні виїхати з неї ні в'їхати.