Тілки зробив капіталку.На слідуючий день запускаю двигун і в мене зривае гумову прокладку маслофільтра, і за декілька секунд виприскує майже все масло з картера! Я в ШОЦІ!:shock: Знімаю фільтр, поправляю прокладку,доливаю масло і начібто все нормально. На слідуючий день таж сама пригода:-( все поправляю, затягую фільтр так шо аж не всрався8-0 Доїзжаю на роботу, через деякий час запускаю двигун, і така сама хе-ня За два дні вилив дві 4-х літрові каністри ESSO 10W40 на асвальт! Це жопа! Потім поставив новий філтр, те саме! Що це МОЖЕ БУДЬ? І який нормальний тиск масла має бути на моторі VW Golf2 1.8i 8V 1986р.?
Відповідь: Надвисокий тиск масла На холостих і гарячому моторі приблизно 0.5-1 бар а на холодному моторі поза 5 бар На 2000 обертів і гарячому моторі має бути не менше 2 бар На 2000 обертів і холодному моторі навіть не уявляю десь поза 7 Заміть масло коли холодне то дуже густе а вже на підігрітому ти вже нормально доїжджаєш до роботи бо воно рідке Є в маслонасосі редукційний клапан який стравлює занадтовисокий тиск, так от якщо він заклинив в закритому положенні то маслу нема де діватися і тисне куди може, наразі в фільтр. А якщо на холодному моторі газнеш добряче до тисяч так 6-ти тоді ваще хавайся. Як варіант - фільтр лєвий і не дає проходити толком маслу, але клапан все рівно мав би стравити. 2-й варіант - маслонасос і тиск тобі зробили занадто. Удачі
Відповідь: Надвисокий тиск масла В мене на попередньому гольфі правда 1.9d, після капіталки була схожа проблема, причина всьму, як виявилось піся довгих пошуків, була в редукційному клапані в який попала стружка, і він заклинив. Думаю що Sasa правий на рахунок редукційного клапана
Відповідь: Надвисокий тиск масла Хіба тільки він, бо навіть якщо забивається маслоканал, спрацьовує клапан і масло не циркулює. Якщо немаєш можливості швидко ремонтуватися, є два виходи: 1. Купити масло з нульовим першим індексом в'язкості 0w40 0w30 0w50 ітд 2. Прогрівати до робочих обертів виключно на холостих, а далі сміливо їхати.
Відповідь: Надвисокий тиск масла Дякую тобі друже за розкриту інформацію8). Прочитавши твоє повідомлення, думаю те саме, але як кажуть-(вскрытие покажет). Надіюсь завтра той кулібін що робив мені мотор його відкриє і все стане ясно. Дуже вдячний Вам усім хто відповів мені Додано через 10 хвилин Якщо таке масло використовувати на необкатаному моторі, це якось негативно може вплинути поршньову і коленвал?
Відповідь: Надвисокий тиск масла навпаки, обкатку рекомендується проходити на якісному синтетичному мастилі, це дорого але дуже добре для мотора. P.S. Для подяк є кнопки з плюсиками - тоді кожен знатиме кому саме дякують.
Відповідь: Надвисокий тиск масла Дякую, буду мати на увазі. Я просто новачок на форумі:roll:. Додано через 7 хвилин [q Є в маслонасосі редукційний клапан який стравлює занадтовисокий тиск, так от якщо він заклинив в закритому положенні то маслу нема де діватися і тисне куди може, наразі в фільтр. А якщо на холодному моторі газнеш добряче до тисяч так 6-ти тоді ваще хавайся. :mrgreen:Дякую так і було! Вчора зняли маслонасос, і виявилось що клапан просто заклинив!