Надвисокий тиск масла

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Grom, 11 вер 2008.

1. Grom

Grom Початківець

VW Golf II GTI 1.8 8v1986
    Тілки зробив капіталку.На слідуючий день запускаю двигун і в мене зривае гумову прокладку маслофільтра, і за декілька секунд виприскує майже все масло з картера! Я в ШОЦІ!:shock: Знімаю фільтр, поправляю прокладку,доливаю масло і начібто все нормально. На слідуючий день таж сама пригода:-( все поправляю, затягую фільтр так шо аж не всрався8-0 Доїзжаю на роботу, через деякий час запускаю двигун, і така сама хе-ня
    За два дні вилив дві 4-х літрові каністри ESSO 10W40 на асвальт! Це жопа!
    Потім поставив новий філтр, те саме!:cry:
    Що це МОЖЕ БУДЬ?
    І який нормальний тиск масла має бути на моторі VW Golf2 1.8i 8V 1986р.?

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Надвисокий тиск масла

На холостих і гарячому моторі приблизно 0.5-1 бар а на холодному моторі поза 5 бар
    На 2000 обертів і гарячому моторі має бути не менше 2 бар
    На 2000 обертів і холодному моторі навіть не уявляю десь поза 7

Заміть масло коли холодне то дуже густе а вже на підігрітому ти вже нормально доїжджаєш до роботи бо воно рідке

Є в маслонасосі редукційний клапан який стравлює занадтовисокий тиск, так от якщо він заклинив в закритому положенні то маслу нема де діватися і тисне куди може, наразі в фільтр. А якщо на холодному моторі газнеш добряче до тисяч так 6-ти тоді ваще хавайся.
    Як варіант - фільтр лєвий і не дає проходити толком маслу, але клапан все рівно мав би стравити.
    2-й варіант - маслонасос і тиск тобі зробили занадто.
    Удачі

• Подобається Подобається x 1
  3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був

В мене на попередньому гольфі правда 1.9d, після капіталки була схожа проблема, причина всьму, як виявилось піся довгих пошуків, була в редукційному клапані в який попала стружка, і він заклинив.
    Думаю що Sasa правий на рахунок редукційного клапана

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

+1, в когось на корадо форумі таке вже було.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Хіба тільки він, бо навіть якщо забивається маслоканал, спрацьовує клапан і масло не циркулює. Якщо немаєш можливості швидко ремонтуватися, є два виходи:
    1. Купити масло з нульовим першим індексом в'язкості 0w40 0w30 0w50 ітд
    2. Прогрівати до робочих обертів виключно на холостих, а далі сміливо їхати.

6. Grom

Grom Початківець

Дякую тобі друже за розкриту інформацію8). Прочитавши твоє повідомлення, думаю те саме, але як кажуть-(вскрытие покажет:lol:).
    Надіюсь завтра той кулібін що робив мені мотор його відкриє і все стане ясно:cool:.
    Дуже вдячний Вам усім хто відповів мені;)

Додано через 10 хвилин
    Якщо таке масло використовувати на необкатаному моторі, це якось негативно може вплинути поршньову і коленвал?

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

навпаки, обкатку рекомендується проходити на якісному синтетичному мастилі, це дорого але дуже добре для мотора.

P.S. Для подяк є кнопки з плюсиками - тоді кожен знатиме кому саме дякують.

8. Grom

Grom Початківець

Дякую, буду мати на увазі. Я просто новачок на форумі:roll:.

Додано через 7 хвилин
    [q
    Є в маслонасосі редукційний клапан який стравлює занадтовисокий тиск, так от якщо він заклинив в закритому положенні то маслу нема де діватися і тисне куди може, наразі в фільтр. А якщо на холодному моторі газнеш добряче до тисяч так 6-ти тоді ваще хавайся.
    :mrgreen:Дякую так і було! Вчора зняли маслонасос, і виявилось що клапан просто заклинив!

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дякуєм за атчьот )

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)