Відповідь: Найдемократичныша держава! Я за великі надзвичайно штрафи в Україні. Діти б перестали їздити на червоне світло, ё-п-р-с-т.
Відповідь: Найдемократичныша держава! Мати рідна................. В англію на машині не поїду..... Не знаю як вас но мене штрафують тіки за то шо мудрі ...... пороставляють тупо знаки а я їх ігнорую і їду під них наприклад як їхати з нового львову як виїзджати на стрийську біля под... поставити вумні 2 знаки 1 їхати тіки на ліво 2 уступі дорогу, про 2 вапше не роз-умію нашо він прікол в тому шо розмітка розмальован шо на ліво ош на право, але менту то не докажеш.... 2 ош порушую кожен день, як їхати по дорошенка і виїзджати на проспект свободи то можна тіки направо, як їхати прямо там як робили ремонт до 750 річчя льова то поставили кірпіч і забули зняти, ясно чого забули... ну нафіга стіки їхати і обїзджати????? на то старчу хв 5-10 точно... а мій фак біля оперного, мені від дорошенка пару метрів, і деколи буваю шо запізнююсь через пробки але ментам пофігу, хоть там часто стоїть даїшніца з білим волосям ніколи мене не зупиняє а памятаю тож літом на проспекті свободи зупинили то була субота а я студент літом звідки знаю чи то субота чи понеділок..... кажу менту та прости внатурі забув тут вчуся... а менті років десь 22 -23 і прікіньте шо говорить цитую" подивися який ти сопляк і на якій машині" тут мене трафило........... на щастя ні один пртокол ше не пирйшов
Відповідь: Найдемократичныша держава! цитую" подивися який ти сопляк і на якій машині" тут мене трафило.......... а з відси можна детальніше??))
Відповідь: Найдемократичныша держава! Та не дуже хочу то згадувати..... Ну та я почав кіпішувати підійшов 2 каже сідай в машину (вроді ауді) написали протокол і допобачення
Відповідь: Найдемократичныша держава! Як би держава знаки не грамотно не розставляла їх треба дотримуватися! І вони (менти/держава) завжди буде правою. Я коли порушую, то знаю, що готовий нести покарання і не прирікатимуся.
Відповідь: Найдемократичныша держава! За кордоном якшо червоне світло а вам треба на право і ви нікому не мішаєте то можете їхати а в нас такого нема, хоть кажуть в кииєві вже практикується.......
Відповідь: Найдемократичныша держава! На 700-річчя прямий відрізок від кольца до Варшавської. На дорозі 2 полоси, а вверху висить знак, що 3. Тобто, за твоєю логікою, я можу х%ярити по тротуару , а потім даішникам доказувати, що я їхав в крайньому правому ряду
Відповідь: Найдемократичныша держава! Помоєму підкорятись тупим законам безглуздо, то так само як в арміє там розуму нема є тіки пирказ.... Якшо б ми підкорялися б законам СССР досі б не розвалився......... і яник був при владі з 2004 року
Відповідь: Найдемократичныша держава! В Києві вже практикується вроді 2 роки таке, а в Франківську 1 рік, але можу помилятися...
Відповідь: Найдемократичныша держава! Саме так, ти правий, але зупинивши тебе після їзди на газоні в тебе познімають сідушки і обшивку і траву будуть шукати, а коли її не знайдуть то на Кульпар відправлять не на штрафмайданчик а в лікарню :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Найдемократичныша держава! кіндер забираю свої слова назад, більше порушувати не буду бо задовбався ті дурні протоколи писати
Відповідь: Найдемократичныша держава! що тут знати заберуть і скурять!!:roll: щодо закону то всі ми стараємось нарушати закон, який написаний, але чого ми не задумуємось що закони фізики теж писані і їх ми не пробуєм нерушити тобто ми не пробуємо спати на потолку бо больно падати, а направо повернути хочемо, а про пішохода не думаєм. Хоча самі як пішки йдем то недайбоже хтось повертає, а ми там переходимо дорогу, і нам не уступив.