Тим, хто готовий викласти на покупку авто не більше п'яти тисяч євро, популярний німецький журнал Autobild радить придбати: у малому класі Volkswagen Lupо - украй дешевий в утриманні автомобіль, техніка і дизайн якого дотепер залишаються цілком сучасними. У компакт-класі, на думку німецьких журналістів, немає рівних за надійністю моделі Mazda 323. У середньому класі найкраща репутація в не надто ефектної зовні, але яку дійсно важко "вбити" Mazda 626. У бізнес-класі пальму першості завоював Mercedes-Benz 220Е, що випускався з 1984 по 1995 роки, - той самий, котрий ще називають "останнім справжнім Мерседесом". У класі "люкс" за оцінками німецьких експертів лідирують "сімки" BMW кінця 90-х. Їхня покупка - ризикована справа, але може і пощастити. Що ж стосується старих венів, то їх знайти в цій ціновій категорії вкрай важко. Серед позашляховиків найкращою зарекомендувала себе Toyota RAV4, серед спортсменів - Audi 80 Coupe, а серед так званих "янгтаймерів" (добре збережених машин 70-х - 80-х років) - "Фольксваген Жук" Джерельце: http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2008/05/26/127484
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Щось сумніваюся, що потриманий РАВ4 і потриманий Лупо коштують однаково. Та і добре збережених жуків до 5000 Євро в Європі вже нема. Я б не купував цього журналу.
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро А чоб і ні. Просто різний вік автомобілів за 5000Є
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Врахуй, що старт випуску РАВликів почався не так давно...
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро В Німеччині найстарші РАВлики датуються 1995 роком. Ціна на Б/в стартує від 2500Є. Справді видно що в районі 5000Є є пристойні екземпляри. Ось глянь:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...AMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=de
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Вірю. Але стаття розміщена на українському форумі, тому для даної аудиторії вона не зовсім інформативна, чому я і не погодився.
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро дещо так, але: тому ціну просто треба інтерполювати на укр ринок, цебто додати приблизно 5000-10000Є.
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Мав нагоду проїхатись в Лупо- дивно але салон більший за Г2 , правда багажного відділення майже немає, 5-6 років тому того Лупо продали за 8 тис , тоді це було 6-6.5 євро.Лупо було червоного кольору, інших Лупо я у Львові не бачив.Думаю зараз пригон Лупо обійдеться мін. біля 10 тис, треба дійсно до ціни додати "український коєфіцієнт" .Стосовно журналу Auto Bild ,мені він подобається особливо їхні порівняльні тести, а візмеш наші- одна реклама типу " ой які гарні круглі колеса, або як заворожує блиск фарби нового Ланоса 1.4 ,ітд
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро А якшо то Лупо ГТ? 1.6 125к/с, всі дискові гальма і спорт. настройки ходової?
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Не знав такого. Якщо воно в доброму стані, то тоді варто мабуть. При покупці лупо треба дивитися на те, щоб продавець не був вилупком і не залупив за лупо залупоокої ціни. Бо тоді вилупком буде той, хто купив лупо за залупленою ціною.
Відповідь: Найнадійніші старі автомобілі за п'ять тисяч євро Весела фраза вийшла Додано через 1 хвилину Я чорне бачив