продам накладку переднього бампера на пасат б-3 з цільною решіткою і губою - 400 гривень 096_723_23_51
Цей бампер надівається поверху оригінального бампера від б3 чи замість нього? Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
мда... звонил автору в день подачи обьявы тоже бронировал, просил больше фото... ижелательно как он сидит на авто... а тут его уже продали...
бля ,люди,ви такі смішні і наівні,мені краще комусь у Лвові віддати навіть привезти йому додому ніж заморочуватись з фотканням,чи типу а прикиньте як він буде дивитись і таке-всяке,заморочуватись з пересилками,так що віднесіться до того з розумінням.якщо не найдеться у Львові тоді вже кому попаде,а покишо без сарказмів.
что небыло тупых вопросов оформи нормально тему!!!, а не люби мозг как девочка ...то отправлю то нет, то сфоткаю то уже не хочу сложно больше фото выложить? жил бы я во Львове посмотрел бы сам, - притянуть его в днепр что бы просто посмотреть не дешовое удовольствие, по поводу отправки какая разница что ты его кому то во львов отвезешь что на почту... P/S автор поставьь себя на место иногородних...