Накладки на колесные арки

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем abarinoff, 10 гру 2007.

1. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.
    Всем привет ! У меня пару месяцев назад отлетела задняя правая накладка с колесной арки, так как раньше денег лишних не было, то ездил без нее, хотя вид конечно не тот у машины. Может кто-то знает где можно найти такие накладки на Гольф 3, возможно кто-то видел на базарах ил шротах ? А то заказывать оригинал как-то напряжно - мне сказали что одна накладка будет стоить гривен 200-250 (за кусочек пластмассы :shock:)...

Заранее спасибо !

2. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Відповідь: Накладки на колесные арки

В мене є комплект чуть-чуть б/у. Не пам'ятаю за скільки брав два роки тому. Можем домовлятись, дивитись. Твоя ціна за комплект (поштучно некатіт)???

3. abarinoff

abarinoff Active Member

Seat Leon 1.4 TSI 2010р.

Привет, давай как-то встретимся, посмотрим подойдут ли эти накладки на мой Гольфик. Если да, будем договариваться за цену ;) Посмотри в ПП, я тебе скидывал свой номер телефона.

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

Питання по накладкам на колісні арки до Гольфа 2: чи вони сильно потрібні для машини??? На Кривчицях вони є??? І яка орієнтовна ціна, щоб не надули????

І ще питання по накладкам на двері і інші частини Гольфа 2, які йшли десь з 88-89 року: білі заглушки (чи як їх назвати :)), за допомогою яких пластмасові накладки на двері (наприклад) кріпляться, можна десь дістати??? Бо після того, як деякі накладки повідпадали - ті білі фігні швидко загубив. Чи прийдеться вже комплект брати на всю машину???

Буду вдячний за будь-яку допомогу і пораду.

5. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Що значить "потрібні"? Як елемент декору та захисту арки. Але встановлювати їх треба так, щоб під ними не скоплювалась волога.

Пістони для молдингів краще замовити у дилера ФВ - буде не дорожче ніж на ринку, але то буде оригінал який точно встане.

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

на других гольфах вони не йшли з заводу на всі машини.. моя була без пластмас.. але невеличка корозія продектувала свої правила..

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

Solaris
    Де купляв і скільки віддав??? =)

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

непомню.. там йдуть такі шо мають такий паз для молдінгів а є просто по арці і ше є просто по арці а тоді під пороги..
    класно було би зразу в колір кузова покрасити, але тоді бери ті шо по арці просто (бери такі якшо навіть потім плануєш красити) бо в мене ті шо виходом під молдінг дверний їх не покрасиш хіба з молдінгами а то ІМХО сакс..
    поїдь на базар Зелене коло на зеленій там мужик має магазинчик по фольцах зразу навпроти сервісу.. 90% шо в нього таке є ;-)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)