Нарізання протектора гуми.... паяльником!

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ROS, 13 січ 2013.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Купив я паяльник (100Вт) і змайстрував з нього "машинку" для нарізання протектора :yes: . Роботи зайняло 30хв. Попробував різати старе колесо, треба наловчитися, перший раз таке тримаю в руках. Запаху немає зовсім, ріже швидко. Нарізав пару канавок, зайняли вони всього до 90сек. Ще трошки попрактикуюся і можна переходити робити собі "злу" резину для бобіка.:yahoo:
    Щось фотки неможу закинути, тут можна глянути: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=6&t=33909

2. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Має бути приблизно таке колесо

• Подобається Подобається x 1
  3. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Поздравляю! Мой друг на свой 69 ставил покрышку с УАЗа у которой рисунок сделан болгаркой :D

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Зі сторони фізики думаю прорізі будуть рваними і будуть містити концентратори напружень, не плутати зі словом "напруга". Ці концентратори при швидкості чи навантаженні будуть давати тріщини, що в свою чергу приведуть до розривів.

Може я помиляюся, або мислю старими законами фізики, тоді поправте мене!

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    на практиці все працює і їздить

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Трохи почав різати свого лисака, до ниток ще далеко, трохи треба руку набити і все буде гарно.

7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    А як щодо глибини канавок? Мені здається, що на фото у нових шинах там десь більше 1 см, а у Вас в старій шині не вийде нарізати більше кількох мм. Чи будуть ці шини ефективні на болоті? Може краще купити бюджетні, але НОВІ шини?

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Зараз нарізав 6мм! Поки приїдуть дві нові на передок(задні нові, також буду прорізати), ці ще трохи погребуть, а потім на запаску.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)