Народ, хочу застерегти всіх від вживання присадок!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем scirocco, 1 бер 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Народ, хочу застерегти всіх від вживання присадок! Жоден автовиробник не рекомендує доливати у масло та бензин абсолютно нічого. Свого часу, завдяки присадкам я запопров двигун. Тому раджу кожному добре подумати, перед доливанням непотребу в бензин а особливо у масло.

І на останок. Декілька фоток з форуму любителів пасату Росії - фото, викладені спеціально для любителів присадок. Скажу тільки - машина на фото проїхала всього 53 тисячі кілометрів:

Все викладене вгорі - моя особиста думка. Коментарі зайві.

• Подобається Подобається x 2
  2. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Відповідь: Присадки

IMHO присадки додавати в масло це зайва і нафіг непотрібна річ.
    Дешевше купити якісне масло, або відремонтувати нарешті двигун.

Для чого в справний двигун лити якісь присадки ???

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Щодо присадок то я ставлюся негативно, хоча колись в Джетту залив присадки від "Хадо" - Харківські, але то було давно і по неопитності.
    Друга думка, коли двигуну "віли настають", але в людей немає на період "вже і тепер" бабла, то може краще залити керамізуючу присадку і доїздити до логічного завершення ресурсу двигуна чи я помиляюся. Бо звісно на такому двигуні, що можна їздити після ремонту я б ніц не лив.

Ще одне, татові на Ланосі сьогодні мили форсунки. То порекомендували воду вигнати з баку на 10 літрів бензини долити 1л мед спирту і доїздити до 5 літрів. Хтось чув про таку шнягу, бо мені цигарка з рук випала коли я таке почув?

4. Deep_Shadow

Deep_Shadow Початківець

Lanos 1.5 FSO/VW Caddy 1.9 TDI

Може хтось чув або використовує анамегатори. Фірма "ADIOZ", економія палива 15%, на дизелях 20%. Капсула 10 мл на 20 л бензину.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ніколи не чув, але цікавить принцип дії, бо виглядає щось дуже малоймовірно. Цікаво би було почитати десь про це.

6. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Відповідь мого брата, який має більше відношення до авто промисловості, ніж більшість з нас: В ПРИНЦИП1 ВСЕ ПРАВЕЛЬНО ПРИСАДКИ НЕПОТР1БН1 БО ФОРМУЛА МАСЛА ЗБАЛАНСОВАНА ПРИСАДКИ ДЛЯ ВБИТИХ ДВИГУН1В 1 ДЯ ВИКАЧУВАННЯ ГРОШЕЙ. ВИРОБНИКИ ПРИСАДОК ЗАЧАСТУ САРА1.ЕФЕКТ СПОЧАТКУ В1ДЧУТНИЙ А ПОТ1М Т1ЛЬКИ Г1РШЕ.
    Найгіше це слухати поради продавців і не тільки в ситуації з присадками. Вони як правило говорять те що їм вигідно, або те що ти хотів би почути.

7. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

+1

8. Deep_Shadow

Deep_Shadow Початківець

АНАМЕГАТОРЫ оказывают сильное поверхностное электростатическое воздействие на все, с чем они прямо или косвенно вступают в контакт (топлива, масла, металлы и др.). «Магнитные» поля биполярных структур, возникающих в парах трения, настолько сильны, что смазочная пленка плотно притягивается к металлической поверхности и даже противостоит прорыву картерных газов. Смазочная пленка остается на поверхностях после остановки двигателя и при последующем его пуске препятствует износу с первой секунды работы.

Поверхностно-активное вещество (ПАВ), продуцируемое АНАМЕГАТОРАМИ, - это химически и физически стойкий, самовосстанавливающийся эластичный материал, легко изменяющий форму и объем. При воздействии высоких температур, давления и трения происходит постепенное уменьшение толщины пленки ПАВ, самовосстанавливающейся при использовании модифицированного масла и(или) топлива.

ДОЗИРОВКА:
    Расход Т-4:
    0,065 см3 на 1 литр бензина;
    0, 17 см3 на 1 литр Д/Т
    Расход Т-6:
    0,0065 см3 на 1литр бензина;
    0,017 см3 на 1 литр Д/Т;
    0,02 см? на1 литр мазута.
    ВНИМАНИЕ:
    Применение АНАМЕГАТОРА требует обязательной точности дозировки. Допустимое отклонение: ±10%
    Увеличение дозы АНАМЕГАТОРА сверх нормы приводит к снижению эффективности его действия
    Растворение АНАМЕГАТОРА в топливе происходит в течение 30 сек при соблюдении такой последовательности: АНАМЕГАТОРА залить в емкость, затем наполнить ее топливом.
    При длительном хранении модифицированное топливо не расслаивается. Происходит «связывание» воды в количестве не менее 0,1-2% от общего объема в зависимости от вида топлива.
    Категорически не рекомендуется предварительно растворять Т-4 и Т-6 в небольшом количестве топлива.
    ПРИМЕНЕНИЕ:
    В начале применения АНАМЕГАТОРА, учитывая обязательную точность его дозировки, необходимо сбалансировать соотношение: топливо-АНАМЕГАТОР.
    Для этого существуют два метода:
    Метод № 1 (при пользовании микропробирок): содержимое микропробирки вылить в заправочный «пистолет» и согласно таблице дозировки заправить топливный бак.
    Метод № 2 (при пользовании шприца): заполнить шприц согласно таблице дозировки на планируемый объем заправки. Вылить в заправочный «пистолет» и заполнить бак топливом.
    Не следует делать перерывы при модифицировании топлива, т.к. адаптированная к новому (модифицированному) топливу топливная система будет каждый раз постепенно возвращаться к своему исходному состоянию. Таким образом, применение АНАМЕГАТОРА топлива становится менее эффективным.
    С момента применения АНАМЕГАТОРА топлива его комплексная эффективность начинает прослеживаться после сжигания первых 30-40 литров модифицированного топлива.
    Постоянное использование модифицированного топлива обеспечивает экономию топлива, повышение мощностных характеристик двигателя, чистоту топливной аппаратуры и уменьшение токсичности выхлопных газов.
    ПОСЛЕДОВАТЕЛЬНАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ:
    Через 50-100 км – ощутимый прирост мощности двигателя на 10 – 15 %
    Через 300-500 км – частичная очистка камеры сгорания от нагара и снижение токсичности выхлопа в 2-5 раз.
    Через 1000-1500 км – происходит очистка камеры сгорания и топливной аппаратуры. Для получения наибольшего эффекта в карбюраторных двигателях, путем регулировки топливной аппаратуры, желательно увеличить относительное количество воздуха в составе топливной смеси и уменьшить подачу смеси в камеры сгорания.
    Снижение удельного расхода топлива минимум: на 10% - по бензину, на 15% - по дизтопливу.
    После 2500-3000 км пробега, при регулярном применении АНАМЕГАТОРА топлива происходит - полная очистка двигателя. На внутренней поверхности топливной аппаратуры и в камере сгорания образуется микропленка, уплотняющая цилиндропоршневую группу, способствующая восстановлению компрессии, препятствующая нагарообразованию и окислению металлических поверхностей

http://www.adioz.com.ua/

Тато вже років 6 лиє і движок шепче.:-D

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

прочитав
    недивлячись рекомендації твого тата - страшно, саме тим що можна влупити не правильну пропорцію і по друге, хай буде все природнім як на мене.

10. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

я заливав в попередню машину ХАДО і все було чудово підшипник який гудів і був змазаний ХАДО 80 вже 3-й рік їздить. Коли купив попередню машину хотів обробити двигун ХАДО так і зробив - результати були позитивні потім так сталося і цьому винен я що цей двигун убив, і розточували гільзи казали шо верхній шар дуже важко йшов значить який сь результат є, звісно коли машина абсолютно нова (автопром не рахую) то у неї великий моторесурс і довго буде їздити, а якщо машинка 80-х 90-х то що робити щоб збільшити її моторесурс без зайвих витрат, бо як були ті лишні кошти взяв би нову.

11. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Для всіх хто сумнівається!

або рідною мовою:
    ПРИСАДКИ ДО МОТОРНИХ МАСТИЛ
    не варто добавляти ніякі присадки до моторних мастил.
    неполадки, викликані застосуванням масла з підмішаними присадками, не підлягають усуненню по гарантії.

джерело - інструція по експлуатації автомобіля Volkswagen Golf
    Volkswagen AG

я не намагаюсь когось в чомусь переконати чи робити антирекламу якогось продукту.

• Подобається Подобається x 2
  12. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

та шо ви суперечки продовжуєте, фольксваген зробив машину, сказав не лити ніяких присадок до масла - от давайте так і робити. а хтось може їх продавати і казати шо вони класні - то його право доти доки експертиза не докаже шо вони насправді не класні.

13. HUSKEY

HUSKEY Новачок

Toyota Camry

Стосовно присадок, присутніх на вітчизняному ринку, свонг розп"яв всі які міг: http://www.svong-1.com/index/index.htm . Хтось вірить, а хтось ні, але найкращій арбітр це споживач...:), так що робити висновки вам, але не паплюжте, те про що не маєте уяви...

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Панове, інформація у багатьох постах стосувалася неадекватної поведінки регіональних представників однієї торгової марки. Після врегулювання ситуації із центральним офісом деякі із Ваших повідомлень було знищено, оскільки вони могли зашкодити всеукраїнській політиці розвитку бренду, де попривсе працюють і порядні люди. Адміністрація клубу отримала вибачення та обіцянку внормувати питання на регіональному рівні.

Надалі прошу продовжувати тему не вдаючись до пригадування брендів, звичайно, за винятком того, якщо у Вас є аргументовані претензії до продукції чи представників або ж Ви хочете показати їх позитивні сторони.

• Подобається Подобається x 1
  15. Fly

Fly Active Member

Відповідь: Народ, хочу застерегти всіх від вживання присадок!

Deep_Shadow
    Я використовував:)
    Там є Озерол для масла і Адізол для бензи....
    Відносно Адізола... він мене схарив:) Треба заправлятись дозами по 20 літрів:) Правда чуток їла менше.... ну дуже чуток до 5 процентів і була жвавіша теж чуток
    Тепер про присадку до масла:) Це весчь!!!! Коли міняв масло то те шо попадало на руки (я про масло з присадкою) не залишало слідів! руки лишались чистими!!! тобто все відмилось і вилилось з маслом! мені нравиться... Мабудь залию знову оцю масляну присадку

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Ну, якшо руки чисті, то треба ляти, однозначно :) :) :)

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Чи можна дізнатися чим саме подобається ця присадка, як вона помагає і що це за присадка? Не часто почуєш позитивні відгуки про масляні присадки.. До речі, чим добре те, що масло не залишається на руках? Чи не означає це, що воно так само не залишається на стінках циліндра?

18. Deep_Shadow

Deep_Shadow Початківець

Хм...треба буде попробувати

19. Fly

Fly Active Member

scirocco - на руках не залишається бруду! Тобто все змивається в масло
    Але кожен вирішує як хоче:) Я не агітую
    Хочете пробуйте не хочете не пробуйте, мені пофіг:) Я його не продаю і долю від нього не маю

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Прошу не ображатися, але я думаю що лити в масло, присадку тільки тому, що вона не залишає на руках бруду - якось моторошно. Чи може хтось навести аргументи в користь присадок?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)