Хочу купити насос для шин. Порадьте, який кращий, зручніший, надійніший? Де краще купувати? Бо купив якийсь російський, який качається ногою, то хочеться його жбурнути так шоб не бачити де впав. Незважаючи на те що в машині є докатка, все ж таки насос буде теж не лишнім. Ручні і ножні відкидаються одразу. Мабуть цікавить тільки електричний. Але перевірений і недорогий.
В батька лежить якийсь китайський, куплений за 15 грн п"ять чи шість років тому, для підкачки його хватає з головою, тай місця займає небагато. Ці насоси недадуть таго ефекту як компресор, продуктивність замала, а для підкачки будь який підійде, головне перевір манометр на ньому
я своЇм ручним можу колесо накачати одною рукою,а компресор це для лінивих (насос в мене разом з манометром),років з шість купив на заправі ОКО,сила.На з"Їзді можа глянути.
в МЕТРО продаються багато варіантів... всяких-різних... як то кажуть до вибору до... тільки от чи по конкурентних цінах?
В Харкові їх валом : і в епіцентрі, і будмені, на авторинках, які душа побажає з радіо, фонариком, аварійкою.
Подарував мені швагро на день народження такий компресор: і сумочка, і ліхтарик на ньому, і шланг модний, і насадки - а качати нехоче падла :D. Хоча при купівлі перевіряли. П.с. пізніше закину його фото і назву!
Я собі купив десь 2 роки тому на Зеленій, підключається до прикурювача. Металевий, є різні насадки . Купляв десь в районі 200 грн. Нарікань немає, єдиний мінус - це мабудь краще брати щоб підключався до акумулятора(бо в мене вже 1 раз згорів запобіжник). Фото можу закинути ввечері.
Недавно був в метро, то теж задивився на таку штуку! На рахунок цін то в метро ми десь 2 тижні тому купляли подарунок на день народження співробітнику, то купили пилесос для машини разом з компресором для підкачки шин, він приблизно коштував 140 грн +/-, точно не памятаю, як на рахунок скільки він пропрацює незнаю, але хіба ми так часто колеса підкачуємо, тому думаю раз купив і на пару років!
Я радий шо тобі хватає з головою тих фотографій, але нам не хватає Нам треба знати - яка марка/модель - яка ціна - де продається
Все що було написано(назва), це на сумці Vitol. Купляв на Зеленій(базар внизу 2 ряд, 1 магазин) 2 роки тому. Ціну не пам'ятаю (приблизно 150-200 гривень). Критерії вибору насосу були: металічний корпус, нормальний резиновий шланг для накачування, довжина кабеля, ну і підключення до живлення(і плюс ще ліхтарик вбудований). За два роки підкачував можливо разів 10 колеса, футбольні м'ячі приблизно теж разів 10, камери та надувні матраси. Літом правда при накачуванні матраса давав трохи перекурити йому, тому що перегрівався(навколишня температура була більше 30 ).
Ти знаєш Юрик, наприклад мене дістав ручний насос, ще коли я його возив у Гольфі. То він завжди заважає у багажнику, то качає через раз. А тут все культурненько в сумочці, а сумочка в ніші в багажнику. Дістав, втикнув, і насолоджуєшся...........:D
Хороші насоси TORNADO, в комплекті насос з манометром, насадки, продовжувач. Чимось подібні до того, що в rusmaksа, качають до 4 Атм, але коштують в районі 300-400грн. В Епіцентрі були у відділі "Автотовари", завтра гляну чи є і по яких цінах і відпишусь.