Назва автосервісу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 17 лют 2009.

?

Які характеристики важливі для СТО? (що найважливіше?)

1. Відповідальність за роботу (гарантія)

37 голосів
    94,9%
  2. Близькість до Вашого дому

0 голосів
    0,0%
  3. Якість обладнання (нові підйомники, лазерний розвал, електричні інструменти ітд)

0 голосів
    0,0%
  4. Відсутність черг, можливість запису

1 голосів
    2,6%
  5. Чистота майстрів

0 голосів
    0,0%
  6. Сервіс для водія (кава, тб, відсутність потреби шукати запчастини)

1 голосів
    2,6%
  1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Паралельно з голосуванням потрібна максимальна кількість класних варіантів назв автосервісу.

Характеристика:

Якісний сервіс, яких не було у Львові

Вимоги:

Назва, якої теж не було.

Людина, чия назва переможе в професійному тестуванні (фокус-група) отримає подарунок від клубу!

Останнє редагування: 17 лют 2009
  2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    з тих шо я чувто сто для гольфів під назвою Гольфстрім мені сподобалось найбільше :bomb:
    для мене кваліфікація майстрів є важливішою ніж всі перелічені вище пункти.. толку з тої гарантії чи інструменту якщо він щоб зняти стабілізатор розбирає пів машини :bad:

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Для меня ну наверно как и для всех это квалификацыя мастера!!!И ответственность за свою работу,неважно чтобы он не делал!В плоть до закручивания каково-то маленького болтика!!!!

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На мою думку всі пункти в комплексі важливі (окрім близкості до дому). І голосувати за один з них немає сенсу.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    близькість додому в принципі також пункт важливий, особливо якщо авто не може своїм ходом доїхати.

Але найважливіше - це, безумовно, майстри. Кадри рєшают всьо!

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Щодо голосування, то головне поєднання ціна - якість - сервіс.
    Назва. . .
    СТО К - все як з заводу!

• Подобається Подобається x 1
  7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    СТО К прикольно :) але чи не занадто самовпевнено :)

8. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    MARTINI, не занадто, якщо ти впевнений у своїх людях (майстрах) і що людина завтра до тебе не приїде з претензіями! Думаю ти погодишся спершу якість + сервіс + ціна, а потім назва, яка цьому буде відповідати!!! Про що і писалось автором!

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    принайні, поки що інших варіантів нема, а цей в будь-якому разі дуже навіть непоганий.

Правда ще є нюанс - скільки людей вловлять цю гру слів? Чи багато знають , що таке "сток"?

10. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Ігоре, думаю власники авто зустрічались з цим терміном. Тай не лише власники авто. . . і взагалі, якщо сервіс буде з ''праворукими'' майстами, хорошим сервісом і прийнятними цінами, то сам буду його всім рекомендувати і фактично назва повинна бути лаконічна і легко запам'ятовуватись. Тай в загальному я лише запропонував, чекаєм інші варіанти.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Останнє редагування: 18 лют 2009
  12. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    MARTINI, супер! Дякую за підтримку. Цікава думка засновника теми. З тих варіантів, які запропонував Ігор, останій мені найбільше сподобався.

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Мені передостанній, але мабуть би більше пасував синій колір. І щось фраза "як з заводу" сирувата, не завершена, щось би інше просилося.... Напр: СТОК-сервіс, СТОК-авто, СТОК-ремонт, СТОК-гарант чи ще щось....чи навпаки авто-СТОК, гарант-СТОК....

Останнє редагування: 18 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  14. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Олег М., СТОК - авто. +1 Замість СТОК. А от фразу ''все як з заводу'' зверху я б залишив.

15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    спитайте любу людину яка не цікавиться тюнінгом що таке сток..

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    майже ніхто нерозуміє слова сток.
    але взагалі назва прікольна.

так як наприклад Рік авто я також не розумію чому рік але всі вже знають шо такий сервіс є і функціонує.
    тому думаю шо чи розуміють люди шо таке сток чи ні, нема різніці. просто треба щоб сервіс себе добре зарекомендував.

• Подобається Подобається x 2
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Особисто я, вперше зіткнувся із тим словом роки три тому, якраз коли зацікавився тюнінгом :)

Олег, "як з заводу" - це не назва, це слоган. Це як "спочатку була кава" чи "завжди кокакола" :) . А ти пропонуєш продовження назви. Якщо припустити , що ми зупиняємося на назві СТОк, то смислу додавати до нього "авто" чи "ремонт" нема ніякого, бо в самій назві ми зашиваємо абревіатуру СТО. Можна ще попрацювати над логотипом, щоб саме СТО візуально виділялося. Це я спробував зробити у першому варіанті, але мабуть не дуже вдало. Якщо назва буде СТОк-сервіс - це вже тавтологія, "масло масляне"

18. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Solaris, спитав, багато знають. Та річ навіть не в цему, як я уже писав і підтвердив Остап - головне, щоб СТО себе зарекомендувало в найкращому виді і підтримувало репутацію. А назва має бути лаконічна і легко запам'ятовуватись!

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Незнайомі слова не мають властивості легко запам"ятовуватись

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Взагалі згоден, переконав :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)