Моя думка що підпал навмисний. 4та ранку, мало хто курить на балконах, хоча дурна версія що цигарка, але від цигарки мало статитики займання.
Мабуть, в тих машинах була несправна сигналізація. В нас у дворі є такий дебіл, шкода не видно мені з вікна хто саме. В 3 ранку якраз його сигналки і бракує. Невже важко налаштувати цю заразу.
Цієї ночі недалекому сусіду в Городку під хатою підпалили Rover 75 політика. Вибори. передвиборна агітація почалася...
Та то було на Лінкольна. Пожежники заїхали не в той бік, розверталися 6 хвилин Я не думаю що сигналізація, думаю ціленаправлений підпал або хтось кинув цигарку. Ровер 75 палять як правило навмисно (((((
ну та, в 4 ранку можна приїхати за 5 хв будь-куди. не шланг, а рукав) розрив лінії, або з*єднання. типове явище
Поки відбувся виклик, а я особисто робив також виклик не думаючи чи був вже, сказали вже зроблений виклик, машини би вже ітак не спасли, але все було досить не професійно. Приїхали пізно, заїхали за кут будинку не туди, Камаз великий розвертався 6 хвилин, пішли позирити пожежники спочатку як горить, потім почали витягати шланги, припаркуватися ніяк не могли, тобто не могли визначитися чи заїзджають чи тушити здалека, потім розірвало рукав. Чому в американських роликах робиться все набагато професійніше і в пожежників і в медиків і в міліціятнів?! Відпровідь одна! Бо платять погано і команда (НЕ уся) але не професійна! Понабираль по об*явлєніях з Бібрки.
Так вони для того туди і пішли працювати, щоб дивитися як горить Тут маленьке уточнення - понабирали зі Стрия по оголошеннях. Так буде ближче до правди Бібркою там і не пахло.
Наскільки показово. Як це по українськи... ...опального депутата Городоцької районної ради Дунаса Романа, голову б’юджетної комісії райради, на платній основі, брата начальника відділу загального нагляду Львівської обласної прокуратури Тараса Дунаса, брата начальника відділу податкової міліції Городоцької МДПІ Михайла Дунаса, племінника голови будівельної комісії Городоцької районної ради Омельяна Дунаса та свояка голови Городоцької райдержадміністрації Оксани Дунас, а також прокурора Городоцького району Сисина С.В., дружину якого було звільнено з посади керівника земельних ресурсів Городоцької міської ради, після опублікування серії матеріалів у виданні „Газета для Вас".
вау який бідолаха,спалив своє авто щоб стати непримиренним борцем з корупцією опа на вау яка оригінальність, а старенбке авто мобуть і застраховане