Не парацює підігрів заднього скла Гольф 2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Nazariy, 29 лис 2010.

1. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    прийшли холода і вилізла проблема.
    Начебто все ок, і ток доходить і нагрівальний елемент має якийсь опір, але негріє жодна нитка.
    В чому може бути причина?

2. Галя

Галя Початківець

Volkswagen III 1.8
    може я помиляюсь але мені в іншій темі радили намастити токопровідним клеєм,попробуйте

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А як ви визначили чи "ток" доходить??? Куда амперметр підключали?)))
    Напругу на виводах поміряти.
    Продзвонити скло від одного виводу до іншого., щоб переконатися чи є контакт на нитках.
    Впевнитися чи виводи добре припаяні до нагрівального елементу.

можливий ваіант, що десь погана маса, або ще шось створює великий опір струму до задньої шиби. В мене була погана маса, і напруга була порядка 8-9 В, цього було замало щоб розігріти скло.

4. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    підключав тестер на провід який виходить з кришки багажніка і на масу.
    провіряв опір між 2ма клемами якийсь є але який непамятаю, якщо неважко моглиб тестером поміряти.
    щось в мене теж підозра на масу погану, завтра перевірю

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кинь напряму від акума 12в на клеми. Щоб перевірити чи гріє похухай на скло.

6. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Подивися жгут дротів у резиновій трубці зліва, що йде з кузова на ляду, там дуже часто переламуеться, потім коротить і палить або плавить запобіжник. Також в тому жгуті іде живлення на задній дворнік та підсвітку номера...

7. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    все провірив з проводкою все гуд. Виявилось гріють тільки 2 нитки. тре нове скло ... підскажіть який опір має мати робче скло, моє має 6.3 Ом

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кинь на скло яке куплятимеш 12в і похухай на кожну нитку. Я так літом перевіряв. Бо з опором ти напевне точного результату не досягнеш

9. majuskul

majuskul Active Member

VW Golf III Variant 1.8i 1994 5МКПП
    найкращий та найпростіший спосіб перевірити чи робочий обігрів, якщо перевірятимеш в холодному приміщенні то може навіть хукати не доведеться. сам з тиждень тому перевіряв скло таким чином.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)