Не праацює індикатор кілометражу як відремонтувати?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Pavhom, 18 кві 2010.

1. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Як відремонтувати?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    В тебе одометр чи спідометр. (електричний чи механічний)

3. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Скоріше всього що електричний бо щиток від новішої моделі. Взагалі то не не крутяться ці індикатори. ( щиток з тахометром VDO є ще табло з годинником "електронне")

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо не працює тільки кілометраж то дивись на розєм на КПП. Скоріше всього там десь не контакт. Якщо не працює ще й тахометр то треба знімати панель приладів і там дивитись... може теж розєми...а може погоріло щось.

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Як це зрозуміти??? як вони можуть крутитися коли в тебе щиток електричний???
    Розбирай, або міняй одометр, причина в самих шестірнях.

Останнє редагування: 24 кві 2010
  6. Oldschool

Oldschool Початківець

Golf 2 1.6D
    якщо механічний, а скоріш за все це так, то требе розібрати сам спідометр і подивитись шестерні, які крутять вал одометра, та денного одометра-вони мають бути цілі на крутитися разом з валом, якщо ні-насадити сильніше та приклеїти, щоб не втікали)
    в мене таке ж саме було-3 раза знімав спідометр-не міг насадити нормально шестерню на вал

п.с. щоб провірити механічний чи ні-десь у небезпечному місці на ходу вимкни запалення-якщо механічний то швидкість буде показувати.

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    А чи не простіше просто глянути чи одометр(то шо рахує пробіг) механічний, чи там жк-екран як в калькулятора

8. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Там є така сіра шестерня (загальний пробіг) її потрібно потрібно ущільнити або якось здавити щоб вал зафіксувався. Не знаю на скільки хватить! Тепер при їзді здається що спідометр (стрілка) бреше може мене глючить виставив її по мітці а здається швидкість менша а показує більшу??????

9. Oldschool

Oldschool Початківець

Golf 2 1.6D
    я стрілку не витягував, перевір швидкість-проїдься з кимось.
    мій одометр після такого ремоту вже 5,5тис набігав)

10. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Знову знімав щиток переставив стрілку тепер все зі швидкістю нормально головне щоб одометр не підвів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)