Скоріше всього що електричний бо щиток від новішої моделі. Взагалі то не не крутяться ці індикатори. ( щиток з тахометром VDO є ще табло з годинником "електронне")
Якщо не працює тільки кілометраж то дивись на розєм на КПП. Скоріше всього там десь не контакт. Якщо не працює ще й тахометр то треба знімати панель приладів і там дивитись... може теж розєми...а може погоріло щось.
Як це зрозуміти??? як вони можуть крутитися коли в тебе щиток електричний??? Розбирай, або міняй одометр, причина в самих шестірнях.
якщо механічний, а скоріш за все це так, то требе розібрати сам спідометр і подивитись шестерні, які крутять вал одометра, та денного одометра-вони мають бути цілі на крутитися разом з валом, якщо ні-насадити сильніше та приклеїти, щоб не втікали) в мене таке ж саме було-3 раза знімав спідометр-не міг насадити нормально шестерню на вал п.с. щоб провірити механічний чи ні-десь у небезпечному місці на ходу вимкни запалення-якщо механічний то швидкість буде показувати.
А чи не простіше просто глянути чи одометр(то шо рахує пробіг) механічний, чи там жк-екран як в калькулятора
Там є така сіра шестерня (загальний пробіг) її потрібно потрібно ущільнити або якось здавити щоб вал зафіксувався. Не знаю на скільки хватить! Тепер при їзді здається що спідометр (стрілка) бреше може мене глючить виставив її по мітці а здається швидкість менша а показує більшу??????
я стрілку не витягував, перевір швидкість-проїдься з кимось. мій одометр після такого ремоту вже 5,5тис набігав)