Не працює панель приладів в caddy

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Igor1, 25 бер 2013.

1. Igor1

Igor1 Новачок

Caddy
    Допоможіть полагодити поломку. У мене Caddy 2007 1.9TDI, двигун BLS. їхав по сніговій дорозі і перестала працювати панель приладів, заглушив двигун. при заведенні двигун заводиться на 1 секунду і зразу глохне. при включенні запалення включаються одночасно два вентилятори радіатора. перевірив всі запобіжники. і знайшов один перегоріли під кермом F16 (діагностичний інтерфейс шин даних). я його поміняв. в результаті панелька запрацювала і машина завелася, але через 10 хвилин панель приладів згасла і я заглушив двигун. при попітке завести знову машина не заводилася, виявляється запобіжник перегорає знову. я поставив новий і все запрацювало. але через кілька хвилин панель приладів знову вимкнулася. я двигун більше не глушив поки не доїхав додому і не загнав машину в гараж.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Без Vag-Com-у і даних діагностики нічого не вийде.

3. електрик

електрик Active Member

golf 2
    Так треба діагностувати. Читати дані з памяті. Але простий ваг ком 409 певно не візьме треба щось краще. Типу Вася Діагност 11.11 або VCDC
    З взагалі то треба електросхеми на це авто знайти. Бо як адаптер видасть якусь помилку то хоча б орієнтовно знатимеш де шукати і що бо то не є добре що вентилятори включилися може бути щось закорочене

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ну і починати шукати коротке замикання. бо
    горять запобіжники при КЗ і збільшенні нагрузки.

у старих авто - це відома болячка, коли на проводку збільшується навантаження і з'єднання починають грітись. то я особисто ставив замість штатного запобіжника 8А, запобіжник на 16А.

НЕ ПОВТОРЮВАТИ цієї дурної ідеї, бо це небезпечно.

5. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Дорога до електрика.КЗ.

6. Igor1

Igor1 Новачок

Caddy
    на даний час знайшов авральний метод, замість 5А в розєм F16 вставляю 30А панель приборів засвічується, машина заводиться, зпобіжник 30А виймаю (для запобігання наслідків КЗ) панель приборів гасне, а двивигун прапцює, машина їде... шукаю майстра електрика!!!

7. Igor1

Igor1 Новачок

Caddy
    де придбати шнур для діагностики, хочу щоб син сам вчився працювати з ноутом і авто.

8. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Ноут і шнур нічого цікавого в даному випадку не покаже.

9. Igor1

Igor1 Новачок

Caddy
    Відєднав штекер від датчика температури і рівня масла, який знаходиться в самій нижній частині піддону двигуна, заізолював три наконечники трьох проводів (заглушив), вставив запобіжник 5А в гніздо SC16 і запрацювала панель приборів, і завелась машина. Висновок: не можна їздити по глибоких коліях.

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    вітаю з вирішенням проблеми :) як виявилось, то таки КЗ. форум рулить

11. електрик

електрик Active Member

golf 2
    То ти їх просто відєднав і заглушив. типу без електричного зєднання з датчиками. Чи там ізоляція була порушена і ти її справив?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)