Не рiвно працюэ двигун на холостому ходi

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Shpuganich, 3 лют 2009.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    При заводi i буваэ при iздi може хтось щось порадить двигун 1,8i GT?

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Букви мотора, систему вприску, детальний опис проблеми і після чого то почалось - в студію. Інакше тема буде в колекторі.

3. patruk

patruk Новачок

Passat B5 1.9 2001 4 Motion
    Хлопаки у мене теж щось глючить.Зранку завів 2хв. все нормально потім починає працювати як трактор-вібрація, скачуть обороти (+-30,50об) з перебоями (як у бензинови непрац.1 свічка), на холостих починає брати 1,2-1,4л/год, загоряється попередж.жовт.кольору зна окл. їду все без змін працює погано. Зупинився, заглушив через 30сек. завів все працює і їде нормально. Постоїть 2-3год і знову теж саме.
    Хто підскаже в чім проблема? А\б PASSAT B5 1.9 2001р.в. двигун AVF.:sorry::dance:

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    patruk, В мене подібна проблема... Коли їду з горки, або стою в пробці з горки(зазвичай зранку на гвардійській), то двигун через деякий час починає втрачати обороти... відповідно починають игати лампи акума і тиску масла... Починає троїти. Заглушую, через 10-15 секунд завожу і знову все ок. Так і не вияснив в чому проблема. Пдікажіть шось пліз)

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Shaggy, в тебе ні разу не така проблема. В patrukа дизель.

Пртивозаносная система - ESP - ЛАМПОЧКА ЗАЖИГАЕТСЯ ПРИ ВКЛЮЧЕНИИ ЗАЖИГАНИЯ ( треугольник с восклицательным знаком в круге) и должна погаснуть через пару секунд...В движении лампочка МИГАЕТ когда система работает...если лампа горит постоянно - это неисправность...(если только вы сами систему не выключили - тогда тоже будет гореть постоянно)

Судячи з усього з мозгами не в порядку. Думаю комп дыагностика тобы скаже причину бід.

6. orra

orra Active Member

audi 100
    Shaggy, думаю, причина може бути в вакуумному підсилювачі тормозів -
    з горки в пробці нога весь час на тормозі, йде підсос лишнього повітря , більше в 4 циліндр, починається троїння.
    понажимай на заведеному двигуні на х.х. на педаль тормоза сильно часто багато раз підряд - якщо оберти відчутно впадуть і почне троїти, вакум тре міняти .
    перевір вакуумні зєднання.
    крім того може бути неробочий л-зонд, або збите положення датчика положення дроселя

• Подобається Подобається x 1
  7. patruk

patruk Новачок

Passat B5 1.9 2001 4 Motion
    Їздив на комп. він показав що не працює 4-й циліндр по електро системі, зняв кл.кришку витягнув фішку з насос-форсунки і вставив назад, завів-все працює, через місяць знову теж саме повторилося. Пдскажіть хто знає що то може бути.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)