Друзі, підкажіть що робити. Двигун 1,8 працює нестійко, коли добавлю газ, машина шарпається, сьогодні ледве доїхав додому. Коли поставив машину, спробував витиснути газ до кінця, таке враження, що машина дуситься, в кінцевому результаті взагалі глухне.
Поїдь до майстра який має вимірювач СО. Здається мені що в тебе перелив. Мождиво ДТОЖ. Який вприск? Після чого сталось? Викрути свічки і скажи чи чорні.
як намене - їдь на СТО. варіантів купа, від здохнувшого датчика чи свічки до прогорівшої прокладки ГБЦ
Дай код двигуна, або скажи що за вприск....? Причин може бути багато.... від пустого баку і поганої бензини до поганої роботи якигось датчиків.
Проблема залишилась невирішеною, був на СТО, поміняв всі свічі, дроти високої напруги, перевірив датчик температури, поміняв паливний фільтр, кришку трамблера, та все одно ніяких змін. Останній раз мене прибуксовали, бо не зміг їхати взагалі.... свічі чорні... Можливо це паливний насос!? Як його зняти, хто підкаже? Він у мене стоїть у самому баці (з кришкою не виймається). Оскільки я не фах, підкажіть як його витягнути з баку?? Що можна ще спробувати?
Коли машина стоїть годину, дві заводиш і вона їде 1-5км, потім починається: ривки, при натисканні педалі газу вона глохне.....
Допоможіть вирішти проблему: Коли машина стоїть годину, дві заводиш і вона їде 1-5км, потім починається: ривки, при натисканні педалі газу вона глохне..... був на СТО, поміняв всі свічі, дроти високої напруги, перевірив датчик температури, поміняв паливний фільтр, кришку трамблера, та все одно ніяких змін. Останній раз мене прибуксовали, бо не зміг їхати взагалі.... свічі чорні... Можливо це паливний насос!? Як його зняти, хто підкаже? Він у мене стоїть у самому баці (з кришкою не виймається). Оскільки я не фах, підкажіть як його витягнути з баку?? Що можна ще спробувати?
http://passat-club.net/forum/index.php?topic=510.0 Найважче - це відкрутити чорну пластмасову кришку з різьбою, якшо давненько туди не лізли.
На поганому СТО значить був, якшо не знайшли причини. Заїдь до kym-а, тут добре про нього відгукуються.
Тиск заміряли, стрілка стрибає при холостих оборотах, при нагрузці (коли додаєш газу) стрілка падає вниз!
Звичайно можливостей тут море, але я б ще з початку провірив лямбда-зонд, якщо він є. Хоча б зняти роз'єм з нього і подивитися, чи машина буде інакше себе поводити. В мене таке було в свій час, підпаяння роз'єму лямбда-зонду помогло. До роз'єму неважко рукою дотягнутися і самому зняти, їздити без нього можна, трохи більше палива тільки може брати.
перевіряв, працює нормально! Перебрав уже всі варіанти залишився насос! Можливо він забитий а можливо здох!
потрібен бензонасос до Фольксвагена Дпоможіть знайти бензонасос до Фольксвагена 1993р.в., обєм 1,8. Маркеровка на насосі: ВОSCH 0 580 453 016