Не стійка робота двигуна Фльксваген В3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Roman1, 23 лис 2010.

1. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Друзі, підкажіть що робити. Двигун 1,8 працює нестійко, коли добавлю газ, машина шарпається, сьогодні ледве доїхав додому. Коли поставив машину, спробував витиснути газ до кінця, таке враження, що машина дуситься, в кінцевому результаті взагалі глухне.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Поїдь до майстра який має вимірювач СО. Здається мені що в тебе перелив. Мождиво ДТОЖ.
    Який вприск? Після чого сталось? Викрути свічки і скажи чи чорні.

3. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    як намене - їдь на СТО. варіантів купа, від здохнувшого датчика чи свічки до прогорівшої прокладки ГБЦ

4. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Спершу подивись на стан свічок.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Дай код двигуна, або скажи що за вприск....? Причин може бути багато.... від пустого баку і поганої бензини до поганої роботи якигось датчиків.

6. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Проблема залишилась невирішеною, був на СТО, поміняв всі свічі, дроти високої напруги, перевірив датчик температури, поміняв паливний фільтр, кришку трамблера, та все одно ніяких змін. Останній раз мене прибуксовали, бо не зміг їхати взагалі.... свічі чорні... Можливо це паливний насос!? Як його зняти, хто підкаже? Він у мене стоїть у самому баці (з кришкою не виймається). Оскільки я не фах, підкажіть як його витягнути з баку?? Що можна ще спробувати?

7. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Коли машина стоїть годину, дві заводиш і вона їде 1-5км, потім починається: ривки, при натисканні педалі газу вона глохне.....

8. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Допоможіть вирішти проблему: Коли машина стоїть годину, дві заводиш і вона їде 1-5км, потім починається: ривки, при натисканні педалі газу вона глохне.....
    був на СТО, поміняв всі свічі, дроти високої напруги, перевірив датчик температури, поміняв паливний фільтр, кришку трамблера, та все одно ніяких змін. Останній раз мене прибуксовали, бо не зміг їхати взагалі.... свічі чорні... Можливо це паливний насос!? Як його зняти, хто підкаже? Він у мене стоїть у самому баці (з кришкою не виймається). Оскільки я не фах, підкажіть як його витягнути з баку?? Що можна ще спробувати?

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    http://passat-club.net/forum/index.php?topic=510.0 Найважче - це відкрутити чорну пластмасову кришку з різьбою, якшо давненько туди не лізли.

10. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    На поганому СТО значить був, якшо не знайшли причини. Заїдь до kym-а, тут добре про нього відгукуються.

11. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    якщо поміряти тиск палива, виймати насос нетреба буде, скоріше завсе

12. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Адреса????

13. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    Тиск заміряли, стрілка стрибає при холостих оборотах, при нагрузці (коли додаєш газу) стрілка падає вниз!

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Звичайно можливостей тут море, але я б ще з початку провірив лямбда-зонд, якщо він є. Хоча б зняти роз'єм з нього і подивитися, чи машина буде інакше себе поводити. В мене таке було в свій час, підпаяння роз'єму лямбда-зонду помогло. До роз'єму неважко рукою дотягнутися і самому зняти, їздити без нього можна, трохи більше палива тільки може брати.

15. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    перевіряв, працює нормально! Перебрав уже всі варіанти залишився насос! Можливо він забитий а можливо здох!

16. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    потрібен бензонасос до Фольксвагена

Дпоможіть знайти бензонасос до Фольксвагена 1993р.в., обєм 1,8. Маркеровка на насосі: ВОSCH 0 580 453 016

17. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    0677518845 - Володя, то шрот в районі заводу Іскра, там має бути.

18. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Який має бути тиск насоса на інжекторі 1.8?

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Мінімум 4.0 бар..
    Робочий 0.9-1.2 бар

20. Roman1

Roman1 Початківець

Фольксваген пасат В3
    І все ж таки. друзі проблема була в бензонасосі..... Поміняв і поїхав....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)