Не світиться кнопка включення габаритів Б3

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем barabashka86, 4 лис 2013.

1. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    Ситуація така, перестала горіти кнопка габариті, розібрав, виявилось відірвався проводок. Я недавно сам перепаяв прості лампочки на світлодіодні і все працювало. Тепер ж не знаю звідки проводок відірвався.
    Якщо припаюю його до цифри 1 - то сама кнопка починає працювати при включені запалювання, а при виключеному запалюванні і ввімкнутих габаритах включаються також ближній і далі дальнє світло.
    При варіанти 2 кнопка включається при ввімкнені запалювання, фари працюють у штатному режимі.
    Підкажіть куди повинно припаяти цей проводок від діода.
    Сама кнопка повинна включатися тільки при її натискані , чи при включені запалювання.

2. 1st

1st Початківець

b3, GT
    У меня горит при включении кнопки

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кнопка має світитися завжди при включенні запалювання інакше в темноті не видно на що нажимати.

Щойно перечитав перший пост і не розумію питання автора. Напевне ж пункт 2.

4. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    Я вже і сам заплутався. Вчора грався пару годин з нею, при ввімкнені копки світиться середній діод а не верхній.При повороті ключа навпаки, невже так має бути.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А що тебе смущає?
    А при повороті ключа і натисканні кнопки два світяться? В кінці кінців що не працює або що працює не так чи підозріло?

6. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    раніше на світилося нічого, поки кнопку габаритів не натисну і не важливо чи ключ повернутий ,чи ні. Тепер чомусь не можу зрозуміти що і коли повинно світитися.
    При натисканні кнопки повинно горіти світлодіод той що з верху, у формі лампочки, але світитися той що по середині.

7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    не має

саме так
    при виключеному запалені і включених габаритах чи ближньому повинна світитись "лампочка",
    при включеному запаленні і включених габаритах також повинна світитись "лампочка"
    при включеному запаленні і включеному ближньому повинен горіти діод посередині кнопки
    При виключеному запалені і виключеній кнопці нічого не повинно світитися

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    а я кажу має. Без електросхем ми ще довго тут будем говорити. Лампа W23 підключена до маси і запалювання (ключ в замку).

!!!
    при включеному запалені і виключених габаритах повинна світитись "лампочка"
    !!!

9. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    зараз працює так:
    Натискає на кнопку, загорається верхня лампочка в положені габаритів і світла.
    Включаю запалення, загорається верхня лампочка, в положені габаритів/ближнього свіьла загорається середня+верхня лампочка.
    Раніше навіть при запаленні кнопка не світилася взагалі, тільки при її активації вона починала світитися.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вітаю .

11. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    Але чомусь мене це не радує, так як раніше такого не було.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не треба було колхозити з діодами.

13. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    ха-ха-ха. це не колхоз, а удосконалення яке покращує видимість об'єкту.
    Та і яка різниця які лампочки стоять???

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Колхоз (колективне господарство) це теж в свому роді удосконалення.
    Різниця не в тому які лампочки стоять а в тому хто і як їх припаяв. Якби ти паяв як на заводі то думаю тої теми б на форумі не виникло. :yes:

15. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    невже порядок запалювання лампочок, залежить від припою, флюсу,паяльника і прокладки, яка це робить????

16. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Ні не від цього, а від цього:
    Тепер бери схеми https://docs.google.com/folderview?id=0BwJDewTYXy9fdFV4VGNUU2JJSTg і тестер, і перевіряй, що і до чога мало йти.
    Підсвідка кнопки має світитись коли ввімкнуте запалення. Лампочка, коли ввімкнені габарити. Коли вмикаєш фари, то лампочка гасне.
    Принаймні на Г3 так.

17. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    Припаяв все як було спочатку.
    Без запалювання в любому положені світиться середня підсвітка.При включені запалення спочатку світиться лампочка, при натискані світиться і середина. Нічого не гасне.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)