Ситуація така, перестала горіти кнопка габариті, розібрав, виявилось відірвався проводок. Я недавно сам перепаяв прості лампочки на світлодіодні і все працювало. Тепер ж не знаю звідки проводок відірвався. Якщо припаюю його до цифри 1 - то сама кнопка починає працювати при включені запалювання, а при виключеному запалюванні і ввімкнутих габаритах включаються також ближній і далі дальнє світло. При варіанти 2 кнопка включається при ввімкнені запалювання, фари працюють у штатному режимі. Підкажіть куди повинно припаяти цей проводок від діода. Сама кнопка повинна включатися тільки при її натискані , чи при включені запалювання.
Кнопка має світитися завжди при включенні запалювання інакше в темноті не видно на що нажимати. Щойно перечитав перший пост і не розумію питання автора. Напевне ж пункт 2.
Я вже і сам заплутався. Вчора грався пару годин з нею, при ввімкнені копки світиться середній діод а не верхній.При повороті ключа навпаки, невже так має бути.
А що тебе смущає? А при повороті ключа і натисканні кнопки два світяться? В кінці кінців що не працює або що працює не так чи підозріло?
раніше на світилося нічого, поки кнопку габаритів не натисну і не важливо чи ключ повернутий ,чи ні. Тепер чомусь не можу зрозуміти що і коли повинно світитися. При натисканні кнопки повинно горіти світлодіод той що з верху, у формі лампочки, але світитися той що по середині.
не має саме так при виключеному запалені і включених габаритах чи ближньому повинна світитись "лампочка", при включеному запаленні і включених габаритах також повинна світитись "лампочка" при включеному запаленні і включеному ближньому повинен горіти діод посередині кнопки При виключеному запалені і виключеній кнопці нічого не повинно світитися
а я кажу має. Без електросхем ми ще довго тут будем говорити. Лампа W23 підключена до маси і запалювання (ключ в замку). !!! при включеному запалені і виключених габаритах повинна світитись "лампочка" !!!
зараз працює так: Натискає на кнопку, загорається верхня лампочка в положені габаритів і світла. Включаю запалення, загорається верхня лампочка, в положені габаритів/ближнього свіьла загорається середня+верхня лампочка. Раніше навіть при запаленні кнопка не світилася взагалі, тільки при її активації вона починала світитися.
ха-ха-ха. це не колхоз, а удосконалення яке покращує видимість об'єкту. Та і яка різниця які лампочки стоять???
Колхоз (колективне господарство) це теж в свому роді удосконалення. Різниця не в тому які лампочки стоять а в тому хто і як їх припаяв. Якби ти паяв як на заводі то думаю тої теми б на форумі не виникло.
невже порядок запалювання лампочок, залежить від припою, флюсу,паяльника і прокладки, яка це робить????
Ні не від цього, а від цього: Тепер бери схеми https://docs.google.com/folderview?id=0BwJDewTYXy9fdFV4VGNUU2JJSTg і тестер, і перевіряй, що і до чога мало йти. Підсвідка кнопки має світитись коли ввімкнуте запалення. Лампочка, коли ввімкнені габарити. Коли вмикаєш фари, то лампочка гасне. Принаймні на Г3 так.
Припаяв все як було спочатку. Без запалювання в любому положені світиться середня підсвітка.При включені запалення спочатку світиться лампочка, при натискані світиться і середина. Нічого не гасне.