Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: І зовсім не в образу, ми завжди приходимо на допомогу Форд-клубові :!:
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Мушу сказати, що були і випадки, коли форд-клуб приходив на допомогу нам...
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Я пив! Фа-фа і блим-блим Благородному Z@kу з Форд-Клубу! :grin:
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: я дав Заку а він з задоволенням прийняв нашу наклейку (Велику)
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Я теж говорив про Z@ka, який на минулорічних раллі "Галіція" допоміг мені знайти запаску після великої ями....
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Адмін Форд клубу і просто хороша людина. Навряд чи він наліпить її на свого Фордиська... :-D
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: А я то думаю що мені так щикається !!! Мартіні Зак це я !!! А на зїзд приїхати можу але як представник дружнього клубу ! і без наклейки !!! а наклейку я приліплю на пасцат мого брата яки зараз проживає на Закарпатті !!! Нарахунок допомоги то на то вони і автоклуби щоб допомагати один одному і самі собі !!! А і невеличка поправка я не адмін я модератор !!! А за фото я і непробую образитись !!! По ньому просто видно (невобразу ВВ-Клубу) що зношується швидше Оцініть побидва значки по 5-ти бальній шкалі по збереженню і цілісності !!!
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Ну добре, добре... Мир. Бо як буде війна - то ми з апостолом Тревелом зарвемся знову на Форд форум, покалякаєм з хлопятами про те про се... :-D
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Тополь завжди раді бачити в нас на форумі !!! поскільки активність в нас недуже то можете пофлудити я то потім і так позатираю !!! А воювати я і незбирався просто підколов Вас тим самим що і Ви Нас !!!
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: Ги незовсім 1:1 скоріш за все 0,5:1 причому у вашу користь !!! А за мною ще право пофісити фото !
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: можна зайти поспілкуватися:grin: , але вопшем може і ...............:grin:
Відповідь: Не в образу Форд-клубу :roll: : Ну давай ми тобі масельця підлиєм, щоб фото гарним получилось... :grin: зачьотна решітка в твого червоного Гольфа на аватарі... :grin: Чотирифарна... :roll: :mrgreen: