прийшов сьогодні в гараж, дивлюсь переднє колесо спустило зовсім, пробую відкрити багажник щоб дістати необхідні інструменти а він нехоче, спочатку подумав що примерз до ущільнувачів але потім я подумав а може він просто закритий на ключ?(не памятаю в якому положені ключа він відкритий((( ) запхав ключ а він не повертається потім трохи похухав, залив трошки масла і ключ покрутився але від того легше не стало, пробував в двох положеннях ключа нажимати кнопку і відкривати але нічого не помогло, помучився десь годину і пішов додому. Чи можливо якось до того замка добратися? наприклад якщо відкрутити ту пласмаску що йде по всій ширині багажника? може хтось стикався з таким? Що порадити робити?
На Г2 він спокійно відкривається зсередини. Залазиш через задні сідухи в багажник і викруткою піддіваєш язичок замка. Не впевнений на рах джетт. Якщо там замок такий як в Венто - то так не получиться
о, точно водяри, з феном не получиться бо нема електрики в гаражі, в багажник через задні сідухи можна залізти якщо тобі років 12,
мав таку ж прблему, раз чи два... один раз зняв блок насоса центр. замка і захлопнув... а ключа не мав... отож: знімаєш задню сідушку (або підлокотник центральний, якщо є), береш довгу -довгу викрутку (фасонну, під хрест), і трохи помучившись, відкручуєш два гвинти, які кріплять петлю до кузова або замок до кришки багажника... а далі сезам відкривається.....біда, якщо гвинти давно не чіпалися, і прикіпіли....
мій перший раз--то було загустіло мастило і ЦЗ не міг зрушити з місця шток, а ще був іржавим дротяний поводок,я замінив його, зігнувши за зразком сталеву спицю.... може, не просто замерз, як розбереш--подивишся... ЦЗ є???