Прийшов зі стоянки заберати машину, завелась як завжди з першого обороту :-D. Включаю задню передачу - хрускіт страшний але включилась, ну , думаю може щеплення якось не до кінця витиснув:-(, включаю першу - не включається. Почав розбиратсь в конструкції, бо машину тільки купив, менш-більш розібрався, продув циліндри щеплення, все ок. Поїздив 3 дні - історія аналогічна, при чому рідина в бачку піднімається на 1 сантиметр. Хто підскаже що скоріше всього може бути і до кого можна звернутись при потребію. Машину тільки купив , тому сам на разі можу тільки здогадуватись... Буду вдячний за поради!!!
Відповідь: Не вижимається щіплення Припускаю що проблема в головному циліндрі, чомусь він не вертається назад після вижиму щеплення, або трубка всередині потріскала і забиває канал , або десь в системі підсосує повітря. Попередній власник говорив що робочий цилінд стоїть новенький, повірю на слово! Ще буває що засвічується лампочка АБС , щоб погасла потрібно викл запалення і вкл знову, часом не допомагає, а часом і сама згасає. __________________ діагноз - vwманія , а в мене , вроді - коррадоманія почалась )))
Відповідь: Не вижимається щіплення Попробуй при викл. запалюв. настикати на педаль тормозу поки вона не стане тверда. Це має бути 25-30 качків. Після цього включи запалювання, мають горіти лампи абс і червона зі знаком оклику, і має бути чутно характерне гудіння насосу АБС, яки протягом 1-1.5 хв. повинен накачати тиск знов до робочого, після чого вимкнутись з характерним щолчком релюхи, а лампи обидві мають погаснути. Якшо в тебе все так-знач гут.
Відповідь: Не вижимається щіплення Насос, гідроакумулятор і датчик тиску АБС. Для бори це неактуально, там інша система.
Відповідь: Не вижимається щіплення Хелп! Хто має документацію по щіпленню до Кори , потрібно поміняти головний циліндр , або підкажіть майстрів. Хоча з схемами сам поміняю. Буду дуже вдячний!!!