Не включається ближнє світло.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Sasha Yarzhombek, 5 гру 2013.

1. Sasha Yarzhombek

Sasha Yarzhombek Новачок

VW Jetta 1991
    Доброго вечора.
    Підскажіть будь-ласка: Сів в машину (VW Jetta 1991) Завів, включив ближнє світло, а горять тільки габарити... Ще помітив, що не працює пічка та омивач скла.
    Якщо тримати включеним дальнє світло то воно горить.
    Запобіжники перевірив.
    В мене ще під капотом є 1 запобіжник ? Для чого він ? Його також перевірив...
    В чому можлива проблема ?

2. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Переключатель або кнопка або лампочки або дроти і контакти

Останнє редагування: 5 гру 2013
  3. Sasha Yarzhombek

Sasha Yarzhombek Новачок

VW Jetta 1991
    Справні.
    а на це питання відповідь ?
    Можеш підказати куда завести машину для перевірку ? (якийсь сервіс)

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тестер і електросхему(volkswagen.msk.ru) в руки і сам шукаєш

5. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    В мене таке було на г2 міняв контактну групу

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Точно таке ж було у мене на пасаті - міняв конактну групу...

7. Sasha Yarzhombek

Sasha Yarzhombek Новачок

VW Jetta 1991
    А якщо нема тестера і досвду розбиратися в схемах ? :hang1:

8. Sasha Yarzhombek

Sasha Yarzhombek Новачок

VW Jetta 1991
    Ще підскажіть що це таке....

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну це фішка в замку запалювання (группа контактів, що підєднується до замка). Часто ці контакти перестають працювати, як наслідок - може відрубувати частину електрообладнання авто, шо завязана на замок запалювання. Части симптомами є: пропадання ближнього, пропадання освітлення салону, мафон не працює, стартер не куритить, і ще купа інших, і що важливо, як завести машину ще раз то все працює.

10. Sasha Yarzhombek

Sasha Yarzhombek Новачок

VW Jetta 1991
    Ну машина заводиться... в салоні є сітло... не працює ближнє і пічка і очищювачі лобового скла...
    Раніше колись була така проблема... але я замінив запобіжник (під капотом (не знаю для чого він)) і все стало добре... тепер знову появилася... пробував замінити запобіжник під капотом... нічого не змінилося...

11. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    в мене не працювала пічка, дальнє/ближнє світло, обігрів заднього скла, і тд.., при тому машина нормально заводилася, коли нажимав на підруьовий то бликалка дальнім світлом працювали при чому якщо біули включені дворніки і пічка вона теж починала працювати... добрі люди на цьому форумі порадили поміняти контактну групу і все гут... ціна вийшла 75грн. (Febi), але в менне машина зроблина до серпня 89 тому в мене контактна група кругла, в тебе вона напевне квадратна тому ціна її хз... не мороч собі голови купи і поміняй

12. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.
    в мене небуло світла ближнього а включав дальне то диміла панель на гольф 2 поміняв кнопку включання фар і все гуд стало

13. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    внесу і свою лєпту: як і вище писали, підтверджу, було, міняв контактну групу.

14. fizruk

fizruk Початківець

VW golf 2 1990
    теж не працювало ближнє, вентилятор пічки та "двірники", спершу рятувався тим, що заводив авто ще раз, тоді все працювало справно, коли набридло, вивчивши тему, замінив контактну групу (про яку всі писали). Вартість її невелика, оплата роботи з заміни теж....

15. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    А ти не пробував поглянути до самого включателя ? Може з ним щось ?
    В мене от проблема з блиманням дальним світлом (ручку на себе) - після розбирання не працює, а розбирати знову - такий гемо.. (

16. makas

makas Початківець

Golf 3 1.8 add Mexico :)
    На днях столкнулся с такой же проблемой, решение - контактная группа!

17. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    проверь реле разгрузки....

18. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Ближнє світло не завжди включається (вже 2 рази ставалось таке), допомагає ще раз вкл/вик або просто потиснути кнопку. Питання: вона розбірна і чи щось з нею можна робити, чи шукати нову? І вчора здалось, що вона трошки була тепла, навантаження бере на себе реле. Регулювання підсвітки(резистор, чи щось такого плану) може нагріватись
    П.С. Стоїть реле на ближні фари.

19. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    я розбирав, 2-3 рази.
    в тій кнопці зношуються контакти (такі випуклі), що йорзають по пластинках, або ж в пластинках канавки робляться.
    так, вона гріється, гріється через не щільний контакт, бо зношений.
    при розбиранні, головне не проіпати пружинку (там, їх вроді дві штуки), ну і головне під-час розбирання не поламати кліпси.
    Я її розбирав і чистив спиртом, помогало ненадовго, потім зробив напайку, але то всьо до сраки, хоча і працює.

Але, моя тобі порада - не заморочуйся з тою кнопкою, купи нову звичайну топрановську, в мене вже рік вона працює. При покупці, візьми стару, бо в них різні контакти.

20. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Та кнопка як правило виходить з ладу через те, що лампочки на 100 ват стоять.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)