Не завелась. Чому???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vitaliy88, 4 лип 2012.

1. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Всім доброго дня. Вчора, приїхавши з роботи (50 км) зупинився біля дому, знов заводити - а моя Фрау не хоче... Симптоми: стартер крутить, але не схвачує. І крутить дуже дивно, таке враження, що з перебоями. В чому може бути причина? Я схиляюсь до думки - що втягуюче погано працює. Підкажіть до чого ще глянути.

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    під час заведення хай хтось постукає чимось металічним по стартеру. а і ше з толкача як заводиться(правда немаю досвіду заведення дизельного таким методом)? це все щоб виключити проблему стартера?

Останнє редагування: 4 лип 2012
  3. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    По стартеру стукати потреби немає - він ж крутить, правда не нормально. З толкача - без проблем.

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Бачив я тебе і фрау вчора. Стартер вмирає. Ти як заводився, то він так скреготав і клацав, що ужас.
    Хотів ще тобі сказати про це, але ти вже поїхав.

5. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Вот і я про то. Що йому може бракувати?

6. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Я б радив подивитись чи добрі обидві втулки.

7. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Недавно розбирав стартер - втулки ніби гуд. Почалась історія з заміни втягуючтого. За пораду дякую - візьму до уваги.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    В Львові, в районі вулиці Джерельна та вул.Під Дубом, є майстер котрий ремонтує, номеру телефону в мене немає (загубився), можеш під'їхати та попитатись, замінять все, що треба, чи виточать любу втулку. Але стартер краще зняти самому, навіщо платити зайвих 100 грн. Якщо надумаєш, під'їжай, якщо треба, то я тебе проведу, я неподалік працюю мій номер 067 67 60 626

9. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Дякую. Номер записав. Якщо що - задзвоню.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Такі самі ремонти є на Садовій і на Зеленій (Апендикс)

11. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Дякую за інформацію. А по поводу інших можливих варіантів в кого які думки? До речі, ввечір (коли остигла) завелась але погано.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Опиши все детально (тобто її примхи) хоча б за останній тиждень, і ще одне чи проводив мийку двигуна перед тим. Тут може бути любе та різне, як мелоч, так і щось серйозне. Наприклад в мене було таке, що зимою на холодну заводилась без проблем, їхала, в холосту добре працювала, а коли нагрівався мотор до номінальної робочої температури троїла і глохла. Тиждень сушив голову, думав форсунки, чи топливна траса, але вже коли опустились руки рішив поміняти паливний фільтр. Після цього як рукою зняло. Дойшов висновку, що при нагріванні соляри котра з обратки в бак попадає і звідти в фільтр знову нагрівався парафін, та перешкоджав нормальному виходу пального з паливного фільтра. Опиши детально все, може хтось щось підскаже.

13. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Працює нормально, їде також добре. Через 1.5 ткм заміна масла і фільтрів, ремня ГРМ і ролика. Проблема при заводці. Стартер зхвачує, потім дивний звук, знов і знов... Чи міг ремінь проскочити на 1-2 зуби і давти такі глюки?

14. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Міг майстер косяків натворити з ремньом ГРМ. На вихідних у мого знайомого на Деу Сенс в Одеській обл. поміняли ремінь ГРМ недоїхавши 20 км до Львова машина стала. - проблема - провернуло вкладиші та ще щось натворило, машині 2-3 роки, за ремонт заспівали 5500 грн. у Львові. Тому з ГРМеханізмом не шути, їдь до фахівця.

15. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    Ремінь з роликом ще не міняли. Але час вже прийшов...
    P.S. До кого звернутись по заміні?

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Маю стартер б/в. Дизельний. ВОSСН. В чудовому стані. Ціна разом з вт.реле 400грн. Поставив і їздиш. І паралельно зремонтуй свій. На Джерельну не їдь ! Ніколи ! На Садову ТАК ! Там шарять.

17. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Прийму до уваги, свій стартер там робив півроку тому. Так як нічого не трапилось тому й раджу людям.

18. Vitaliy88

Vitaliy88 Початківець

vw jetta 2 1.6 D
    То може бути причина в втягуючому чи шукати щось інакше? Просто хочу сьогодні купити втягуюче і поміняти.

19. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    якщо добре робить, а не заводиться скоріше всього стартер, і скоріше всього втягуюче

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Судячи по вчорашнім звукам - це стартер ! Тим більше "на гарячу" ! Лязгіт і скрегіт. Треба твій зняти і подивитись. І на маховик теж !

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)