Не завелось авто

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Miha, 5 лют 2009.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    ситуація наступна,
    приїхав до магазину Екстрем на чорновола, пішов купив що треба, вернувшись сів за авто повернув ключ в пів обороту (загорілась приборка, пройшов звук-я так розумію бензонасоса), і при заведенні авто взагалі нереагує, тобто абсолютно без звуків і рухів, приборка негасла при провертанні ключа, що це може бути?
    я видзвонив знайомого -думав тре буде тягнути, але він кинув дріт з акб до стартера і завів.
    я заїхав у гараж, заглушив і знову небуло реакції.

що це ? втягуюче? контактна група? проводка????

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Сорі за офф, але я сьогодні вранці теж не завівся, завше заводився при -35 морозу без проблем, а зараза при -30 не завелась, АКБ зразу здох :sad:

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    як то не раегує? Стартер крутить? Ні? Якщо ні, перевір клеми, якщо з ними все гут, і закручені гарно і з прикурки від іншого авто все заводиться, то в тебе здох АКБ.

4. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    була така ситуація, відійшов дріт на стартері, поправив і все працювало...

5. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    акб добрий бо я б тоді взагалі незавівся, клеми добре

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    А з "прикуру" ти без проблем завівся? Тоді незнаю, але впевнений, що шукати тобі потрібно неконтакт.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Замок запалювання дивися, пробуй тиснути на ключ в різні боки, коли будеш пробувати завестися. Часто причиною такого є брелок на ключах, який розгойдує контактну групу.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    90% , що проблема або в контактній групі, або в самому замку запалювання.

Пробуй, як каже Орест, завестися, посмикавши ключом. Пробуй також ключ повертати від крайнього лівого до крайнього правого положення, так ніби "з розгону", не роблячи паузу на бензонасос.

Є ще вірогідність , що це конткти на стартері окислилися.

9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    З твого АКБ на страртер, чи з свого АКБ на твій стартер???

10. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    а імобілайзера в тебе часом немає ?

11. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    імобілайзера немає,
    так з мого акб

12. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Хлопці правильно кажуть замок або контатна група швидше всього!!! мав приблизно таке саме включав запалення на замку і кидав дріт від акумулятора до стартера і машина заводилась!!! купив другу поставив і без проблем!!!

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Якщо б не спрацював імобілайзер. то від іншого АКБ, або з товкання машина не завелась би.

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Моя думка-контактна група замка запалення!

15. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Та при глюках імобілайзера машина заводить в рендомному порядку , коли їй захочеться , було в мене таке поки не відключив його нах , теж не заводилась , а з іншого АКБ завелась , то так випадково сталось , а я 2 дні голову ламав чо так , поки інші глюки не почали появлятись.

16. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408
    сама вірна відповідь,
    замінили , заплатив 250 грн. щось я думаю задорого взяли. при ціні її 120 грн контактної групи.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    там трохи геморна процедура заміни, треба розбирати рульову колонку і випресовувати замок. Принаймні на фольцвагенах так. Ми з Полом пробували замінити КГ у мене, то помудохались добряче, але розібрати не змогли, там потрібен спеціальний зйомник. Так шо в мене та контактна група так і їздить в бардачку. Але 250 грн то всетаки зажирно... До речі, де тобі то робили?

Останнє редагування: 7 лют 2009
  18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Треба знімати корпус замка запалювання разом з замком, а тоді виймати контактну групу. В себе зробив то за годину з перекуром, інструменти - ключ на 24 шоб руль зняти, викрутка на хрест, електродрель (просверлити дірку шоб натиснути на пружинний фіксатор, який тримає серцевину замка в корпусі, в кожній книжці по фольцу є малюнок, в якому місці на корпусі сверлити ту дірку). Без ключа в замку корпус з замком не зніметься.

Останнє редагування: 9 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    от власне цього ми і не змогли зробити, як той корпус зняти без зйомника спеціального? Валили молотком, підкладали шайби, не вдалося

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    звєрі...
    знімаєш руль, знімаєш підрульові перемикачі, виймаєш самозажимну шайбу на валу рульовому, з під неї пружину, пластикову втулку - бачиш корпус замка запалювання з підшипником запресованим і замком запалювання. Відкручуєш болт під шестигранник з лівої сторони, який кріпить корпус замка до корпусу рульового вала. Вставляєш ключ запалювання, розблоковуєш замок відносно вала, виймаєш фішку з контактної групи і на себе знімаєш весь корпус разом з замком.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)