НЕ ЗАВІВСЯ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем stealth, 28 гру 2007.

1. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987
    вчора срочно тре було їхати і не завівся мій гольфик
    він і коли морозу не було -заводися з 4-8 разу а вчора взагалі відмовився
    шо може бути і шо можна зробити

Додано через 55 секунд
    двигун gx

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: НЕ ЗАВІВСЯ

перевірити
    Акумулятор
    Проводку і контакти
    Свічки
    Бензонасос
    Інжектор
    Стартер
    Трамблер

причин може бути уйма, ти б конкретно симптоми описав

3. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

по перше вітаю всіх з Новим роком!бажаю всіх благ.
    І саме основне щоб ваші "стальні коники"вас ніколи не підводили!!!!!!!!!!!:mrgreen:

вчора взяв зарядку до акума-там є функція запуск-мучив гольфик десь на протязі 30 хв всерівно не завівся.
    чи може бути,що із-за невеликої кількості бензини(не в червоній зоні) там щось замерзло.Чи все-таки щось серйозніше?

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

міг і не брати.. якшо стартер крутить то справа не в акумуляторі..
    з талкачя пробував заводити??

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А чи крутить - цього нам не відомо, автор теми жодних параметрів для розв"язання задачки не надав, так що хай перевіряє все підряд :)

6. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

стартер крутить але не заводиться гольфик-невже шось з бензонасосом (там вроді їх 2,чи я помиляюсь)і з яким скоріше за все?

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якщо гудить при запалюванні - значить насос крутить. Якщо мертва тиша - пора дивитися. Але як правило, на морозі не заводиться з інших причин. Основна - надто збіднена суміш. Треба шукати чим це викликано - датчиком, компресією, розрегуляцією, підсосом повітря чи ще чимось - покаже тільки огляд.

8. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

так гудіння при запалюванні якесь є.

якщо можна то детальніше -шо тре зробити,куди пхатись?

9. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

stealth пробач, що в твоєму пості пишу свою проблему,але вона схожа, і створювати нову подібну тему думаю недоречно.
    Проблема та ж сама - не заводиться...Стартер крутить,іскра є(перевірено), але при крутінні стартера навіть не намагається завестить,просто молотить тупо...Спочатку свічки були сухі,тобто десь повітря смокчить думаю,перевірив-був послаблений болт кріплення карба,все зробив,але результат той самий:sad: Що робити?

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

я би радив поїхдити по СТО та вибрати собі майстра, що буде обслуговувати твою ластівку, тут складно щось радити, бо причин може бути десятки, треба бадати

11. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

все ок я знову на колесах
    пізніше постараюсь викласти вирішення проблеми

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

супер!

13. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

їде то їде-але з"явилась нова проблема -зависокі оберти на холостих.
    шо то може бути

14. Solaris

Solaris Аксакал

stealth, якшо ти нешариш в машині то ти її ніколи сам нормально не зробиш.. а ти в ній не шариш раз задаєш такі питання.. мая тобі порада - поїдь один раз на нормальне СТО і забудь за піднімання капоту рік часу..

твої старання звичайно позитивні але хоч подивись на СТО шо і як шобиться..

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

ну-ну, може ше скажеш де є нормальне СТО по механічному вприску???
    Правильно робить, шо сам розбирається, не святі горшки ліплять.
    Для того, шоб просто кататись багато розуму не треба, а матчасть треба вчити.
    Значить так: регулювання обертів ХХ на GX проводиться крутінням гвинта на задній стороні впускного колектора біля дросельної заслонки.
    Це по нормальному, якшо не допомагає-треба регулювати СО на ХХ (шестигранник в дірці біля дозатора/розходоміра).
    Напиши після чого це сталось, які ше симптоми і як вирішили попередню проблему, бо сам по собі ХХ більшим стати не міг.
    Як себе машина веде під час прогріву, коли прогріваеться, скидає оберти? Коли повністю холодна, які оберти при заведенні?

16. Solaris

Solaris Аксакал

та власне чув шо їх немає в нас...
    але помоєму краще подивитись чи шоб показали як і тоді вже самому зроби ніж самому пробувати зробити те шо неможуть зробити майстри які вчились для цього.. то моя думка яка з твоєю теж згідний тому небудем спорити шоб не засирати тему..

17. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

І так машину я завів досить прстим методом-перевірив всі контакти, позачищав де треба було ,а сама основна проблема(на мій погляд)то "засрані"всі свічки-не зрозуміло чому.
    тільки я почистив свічки-гольфик завівся майже зразу
    після декількох днів їзди я знов вирішив подивитись до свічок-зно трохи засрані (я їх зфоткав потім викладу)
    може тре поміняти ті кляті свічки,а може.....хоча мені їх поставили тільки восени ,коли міняли масло ремні і т.д
    на мою думку треба заїхати на діагностику -шо ви на то думаєте ,бо сам я мабуть не розберусь

Додано через 2 хвилини
    і ще про холості-вони високі при заведенні потім всерівно тримаються(на скільки високі не знаю бо нема тахометра-на слух)

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Засрані свічки-це незрозумілий діагноз. Якшо сліди вигорання масла-то проблеми з сальниками/ЦПГ, якшо просто нагар або залиті бєнзом-це свідчить про проблему з сумішшю, тут просто почистити не поможе. Потрібно для початку спробувати збіднити суміш гвинтом СО проти годинникової стрілки (довгим шестигранником, повертаєш по чверть-півоберта), так само перевір дроти/фішку до регулятора тиску (стоїть з лівої сторони дозатора по ходу машини) і спробуй від*єднати роз*єм лямбди (1-контакний грибок, висить між впускним коллектором і торм. вакуумом). Як як регулювати оберти ХХ я тобі вже писав в попередньому пості. Так само перевір проводку/фішку датчика температури охолодж. рідини (який на мозги іде). Пробуй зняти роз*єм регулятора тиску і датчика температури охол. рідини на працюючій машині, і напиши яка реакція.
    Якшо не поможе, напишу шо робити далі.

19. stealth

stealth Active Member

VW Golf II gx 1.8i 1987

в мене всі 4 свічки аж чорні-може запалювання збилось.бо машина почала погано заводитись і трохи тупити

20. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я тобі вже написав, шо зробити для початку.
    Чи ти хочеш, шоб тобі на форумі машину відремонтували?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)