Народ, я так вчора радів як почала їхати моя машина після поради Ореста Скіроко відрегулювати запалення, і от нині рано вона .... не завелась. Регулювали запалення післявчора. Вчора рано завелась нормально, а сьогодні стартер почав крутити, а вона не схвачує. Я вимкнув запалення і знову хотів заводити - стартер перестав крутити. Релюшка від нього (чи то втягуюче) навіть не щолкає. Але то таке, розвідав де ремонтують стартера, думаю заведу з толкача і поїду. Та де там. Батько на тросі навіть 3 км. тягав і навіть не схватила. Зараз затягли на стоянку. Навіть не знаю що робити. Народ порадьте!!!!!!!!!!!
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS Вітаю. Може миші дроти перегризли? А якщо серйозно. - перевір запобіжники; - перевір наявність іскри; - чи поступає пальне в циліндри; - чи поступає достатньо повітря; Ну ось такі дитячі поради, але не панікуй, буде твій пасік ще гасати. Удачі
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS + зніми кришку трамблера, подивися що під нею чи немає ворлосяних тріщин на бігунку. + подивися чи поступає паливо в інжектор. + зніми другу (вроді) свічку чи є іскра. + подивися чи на центральному проводі є напруга (іскра) а незаводиться як (опиши в деталях симптоми)
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS + залий бензин + перевір чи працює насос той що в баці + перевір може то сигналізація заглючила і заблокувалащось і на решту як нічого не помагає то тоді. "ТРАКТОР НУЖЕН"
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS Є гудіти точно гуде Поки стартер не зробили іскру нема як перевірити ніби все тіп-топ. А з релюшкою якоюсь не може бути проблема?
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS 100 пудово Пол каже, в мене сигналка вклинила, прийшлося викинути і поміняти на нову. Може вона блокує якісь релюки і датчики там холу і ще чогось, інжектора. + імобілайзер якщо є біля замка запалювання (рідний). такі симтоми вроді можуть підходити.
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS в мене в старому гольфі була сигналка вклинила через поганий акумулятор - відповідно машина взагалі не заводилась.
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS Усім дякую! Проблемка вирішилась і полягала в двох дрібничках: 1. Відламався дріт який зєднював клему втягуючого та стартеру. 2. Глючила сигналка (скид клеми акум. поміг). Крім того повністю розібрали і змастили стартер - тепер крутить шо дурний:-D
Відповідь: Не заводиться Пассат В3 МІ 1.8 ABS значить я був в чомусь правий радий що ти все вирішив і ми тебе побачимо здорового і веселого на своєму пасаті, що не можу сказати про себе я зараз знову на Ланосі.