Добрый день уважаемые форумчане,владею Б3 1.8 карб.всего неделю!Такая история:вчера катался по городу все норма,и на пути домой заехал в магазин подскупится,вышел сел завел,два раза газнул и заглохла,следующий раз отозвалась чере 5 мин,после кручения стартером и опять два раза газнул и все!Позвонил первому владельцу,он говорит что то попало в електроклапан,продуй и все будет путем,продул и до одного места!Вызвал кума,на трос и потянул домой,сколько тянули то с периодичностью 200-300м отзывалась опять же на пару нажатий на педаль,такое чувство что топливо набирается,сжигается а новое не поступает!Сегодня утром пришел думаю попробую завести,завелась с пол оборота и проработала 10-15сек и история повторилась!Вскрыл воздушную крышку карба а там грязь ужасная,и еще заметил карб подсвистывает как ремень когда машинка отзывается!Что за черт?Это что-то с карбом или он просто забит???
Думаю треба до карбюраторщика. Почистить, відремонтує, якщо треба, настроїть - і все буде ОК. Карби часто люблять вимахуватись, їх треба регулярно обслуговувати.
В мене недавно така сама ситуація була в мене 1,6 інжектор проблема з компютером вибивало помилка дачика колінвала збив помилку і все гаразд
Нi шановний Cherepaha,бортовий у мене присутнiй,але нiякоi помилки не видае!!!Усе показуе,але на цю несправнiсть аж нiяк не реагуе!
Добридень друзi!Ну що ж,з'iздив до карбюраторщика,а його брат електрик,то вони вдвох напали,зробили все що можливо,завели,машина як годинник,але проходить деякий час,машина вигрiваеться i починае втрачати обороти а потiм i зовсiм глохне!I не вiдкликуеться,знову дядько полiз до карба,i на третiй раз машина знову як машина,попрацювала i iсторiя повторилася,машина не хоче заводитись!Пробували бензонасос пiдключили другий механiчний,я заводив-вони качали,завелась тiльки щоб вiдгукнутись,i все одно замовкала при чому зразу,пiсля двох-трьох натискiв на педаль!Паливо йде,iскра дай Боже!Що пiдкажете шановнi????Не вже це дiйсно може бортовий вiдмовлятись працювати,або якась у ньому помилка,яку на табло я не бачу?
треба визначить з причиною - чи забагато бензини - заливає свічки і глохне - чи навпаки замало бензини і не хоче робити. карбюратори мають всяку прогрівочну хрень, яка перестає з часом працювати. кожний раз відкручуй свічки і дивись в якому вони стані і будеш бачити переливає чи недоливає .... і відповідно ліквідовувати причину
Добрий день,а що в цьому такого,що написав росiйською,ми живемо в однiй краiнi i нiхто наче не забороняв спiлкування тою мовою.Я зазвичай спiлкуюсь на рiднiй ненькi ,а от писати звик кацапською!так шо не треба з мене робити ворога,тим паче що я з Днiпра а не з Донецька,трохи не приемно!Що стосуеться авто,то зробив,гольчатий клапан не пускав паливо до камери!ото i вся причина.
Не звертайте уваги на керміта - сепаратиста. У нього хоббі таке - всім суперечити і корчити з себе великого патріота Неньки із-за бугра...Звикайте