Не заводиться!!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем bodya 90, 18 гру 2009.

1. bodya 90

bodya 90 Початківець

golf 2
    Підскажіть будь-ласка.В мене гольф 2,1.6 бензин.Коли машина загріта заводиться з пів оберта,а коли постоїть 5-6 год,нехочи заводитися,мотор ледве крутить,А з наката 3-4 метра заводиться.В чім причина.Одні кажуть що це -свічі,карбюратор,а інші-кольца.Підскажіть причину.:girl_angel::girl_angel:

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    то при чому тут-
    Може в тебе масло густе на зиму?? може бути в дохлому АКБ

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    або стартер треба перевірити
    в мене було таке коли бендикс зносився + втягуюче реле міняли

4. bodya 90

bodya 90 Початківець

golf 2
    АБ нова.А стартер крутить нормально.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну незнаю. Хоч АКБ і нова але мені здається що їй попа... ну або генератор не заряжає її... а може в тебе лампочка підсвітки багажника замкнута і світиться постійно (якщо вона в тебе є) відповідно і розряжає акб

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    шось не сходиться
    може причина в ТЕНТІ

7. bodya 90

bodya 90 Початківець

golf 2
    Зарядка в нормі,прост коли холодна кручу стартером а машина навідь не схвачує,а з толкача зразу заводиться.

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    ну так тож прямо вказує на проблему зі стартером (бендикс не висовується із стартера)

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Та нє тут не стартєр - в мене теж таке буває - проблема х обігрівом карбюратора. Десь завоздушена система і погано ох\рід проходить через карб.
    ІМХО

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Як вона може завестись коли мотор ледве крутить. От і шукай причину. Починай з АКБ провір густину електроліту, може низька і на морозі не крутить. може клеми окислились. Може зарадка мала... постав на ніч на підзарядку. Як нічо не поможе то дивись стартер.

11. bodya 90

bodya 90 Початківець

golf 2
    В мене холостий працює коли машина наберає температуру 70 градусів,тоді він працює.
    АКБ купив 5 днів тому.

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Хлопці тут причина точно в обігріві карба просто чювак не правильно описує несправність... А мотор ледве крутить від того шо довго стартером крутив і таки АКБ розрядив
    Моя думка напряму до карбюраторщика

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    АКБ - полюбому. якщо з толкача - заводиться, ще й дуже добре - то проблема точно в недостачі напруги.

14. bodya 90

bodya 90 Початківець

golf 2
    Хлопці був на сервісі зробили,це була під карбюратором гумова плита і вона потріскала.От і вся проблема!

15. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я ж говорив справа крилась біля карбюратора
    +10 мені

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    даааа, канєчно гумова плита винна... :nea:
    Єдиний хто винен - дохлий акум який не може прокрутити піхло.

• Подобається Подобається x 1
  17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    думаю АКБ.в мене та сама проблема була АКБ ніби щось там крутить але замало літом з пів оберта а зимою ніяк.Я в дизелях ще був зелений -це моя перша автівка на ДП. Глянув по маануалу і замість холодного старту 680 в мене стояв 540 от і знайшов проблему.можливо АКБ заслабкий або перевір зарядку від генератора.або проблема з паливною системою можеш перевірити все від насоса до свічок на зиму не завадить

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    От мені, хлопаку в калошах, та ще й з хутора))), цікаво інше -
    При чому тут резинова прокладка, якщо:
    Мабуть автор невдало описав симптоматику проблеми??

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Сьогодні була в мене похожа ситуація, стартер ледве прокручував, ніяк не міг завести, прийшлось з накату заводити(машина до того пару днів стояла на вулиці).
    Говорив з знайомим, в нього такий ж прікол, але акум в нього був заряджений, то він казав, шо то масло замерзає в моторі і коробці. Я як з накату заводив, то на силу втикнув другу передачу!!! Так шо моя думка, що це все таки замерзає масло!!!

20. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Сьогодні знов похожа ситуація була, тільки після другої спроби і тугого реву стартера завелася!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)