Почитав тут на дозвіллі книгу яку виклав шановний Scirоcco GTI, і там мудрі дяді кажуть шо мол не треба задніх дискових, бо машина в занос піде. Та й взагалі мол, не можна шоб задні колеса блокувались, бо машину почне заносити і т.д. Що скажете?:roll:
Відповідь: Недоцільність задніх дискових Вот тупі німецькі інженери, взяли на вольц задні тормаза поставили:mrgreen: а на ЖТІ шей дискові..................щоб краще носило.
Відповідь: Недоцільність задніх дискових Але на стількох потужних машинках ставлять, і япошки і німаки, та й янкі. Не думаю, що на такі концерни балбєсів наймають інженерами =)
Відповідь: Недоцільність задніх дискових Я не читав, але думаю, суть в неправильному трактуванні - якщо поставити задні дискові без регулятора - зад буде перегальмовувати, а це дійсно небезпечно. Частина машин з барабанними гальмами випускалася без регуляторів взагалі. Напевно така ситуація і мається на увазі.
Відповідь: Недоцільність задніх дискових Ну, тоді поставлю собі задні дискові. Але як убюсь, хлопята - то наклейте мені мої чотири значки ВВ на могилку - я одразу воскресну і вилізу подрайвити! :mrgreen:
Відповідь: Недоцільність задніх дискових і ще незабуть провідати тих всіх хто вважає шо гольф то не добра машина !
Відповідь: Недоцільність задніх дискових але заходь якось по волі перед тим попереджай на форумі, а то ми від такого сюрпризу зразу до тебе приєднаємося!:-D
Відповідь: Недоцільність задніх дискових Мля, ото мля соклубники!!! Нє сказати - не вбивайся брате тополю, ми плакатимемо за тобою і зробим похоронний круг пачьота на гольфах. Нє, мля - став, став свої дискові і вали в пекло! Ну пацюки!!!:twisted:
Відповідь: Недоцільність задніх дискових брате та то тільки безневинні жарти ніхто не допустить твоєю загибелі а ти зразу пацюки
Відповідь: Недоцільність задніх дискових вожливо воно і носить але зверніть увагу шо задні завжди менші передніх ось в чому секрет